16 éves fiu vagyok és néha érzem érzek olyat amit még eddig sosem de mostanában egyre gyakrabban?
Kettes nagyon jól leírja a dolgokat... esetleg volt ilyen hasonló tapasztalatod, élményed vagy hasonló?
Amúgy ez nem bolondság még igazán :)
Ha belülről nyomja valami a lelked és ne mtudod hogy mi az, akkor az lehet olyan emlék, érzés, vagy valami más amit nm tudtál akkoriban feldolgozni és most jön vissza.
Lehet ez egy szeretted halála, egy szégyellt dolog, amit vagy te követtél el vagy valaki követte el ellened.
züleidet megkérdezheted hogy volt-e valami régi gyerekkori trauma az életedben, ők talán tudnak segíteni erre választ adni.
Kedves Kérdező!
Lehet, hogy van benned egy kis feszültség is. Ezt valahogy oldani kellene, és sokat javulna a közérzeted. Szerintem a sportok nagyon sokat segítenek ebben. Sportolsz valamit? Akár menj el rendszeresen sétálni, találj ki szabadidős programokat.
Ha úgy érzed, hogy jót tenne a magány, akkor egyedül, ha társaságban, akkor pedig úgy.
Ha nem javul, akkor lehet, hogy érdemes lenne pszichológushoz menni beszélgetni (pszichoterápia). Ne aggódj, nagy valószínűséggel nem vagy "bolond", mert ha bármi komolyabb pszichés betegséged lenne, egyből kiszúrtam volna.
dr.
olvasd el a galaxis útikalauz stopposoknakot, abban bemne van a válasz:)
egyébként szinte mindenki ezt érzi... ez a felnõttség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!