Pár perce majdnem az angol házi miatt vetettem volna véget az életemnek, ez egyre gyakrabban előfordul mostanában. Egyetlen dolog éltet. A tánc. Tudom, hogy ez nem normális, de nem tudok mot tenno. Menjek pszichológushoz? 15/L
Ha tudod mi az örömforrás az életedben, akkor mindig koncentrálj arra! És mikor ilyen öngyilkos gondolatok jutnak eszedbe, gondolj bele, hogy a másvilágon nincs tánc! Gondolj arra, hogy ha ezt a házit most megírom, utána mehetek táncra. Vagy már csak két napot kell kibírnom edzésig. (Gondolom edzésre jársz.)
Fel a fejjel! Nekem is voltak ilyen gondolataim, és ilyenkor mindig a jó dolgokra gondoltam, amik boldoggá tesznek. És el fog múlni, nekem is elmúlt. :)
Az öngyilkosságra, mint lehetőségre gondolni életkori sajátosság kamaszkorban. Még rengetegszer előfordulhat mire egyensúlyba kerülsz. Megijeszt a gondolat, de ha utána rögtön tudatosítod magadban, hogy nem is gondoltad teljesen komolyan (hiszen túlélted) az meg fog nyugtatni.
Jobb, ha hozzászoksz, hogy az élet tele van hasonló szitukkal: kötelező nemszeretem feladatok mindig lesznek, kezelni kell őket - arra kell törekedni, hogy keresd és meg is találd az örömet minden tennivalódban - még az angol háziban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!