Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Iitt az ideje hogy megkaphassa...

Iitt az ideje hogy megkaphassam az első lovam. Már elkezdhetnék versenyezni, mellesleg találtam egy nagyon jó lovat olcsón. Hogy vegyem rá őket?

Figyelt kérdés
Anya engedné is, de apát megkéne győzni. Nem tudom hogyan. Valaki mondja el hogy ültessem le ket. és mit mondjak neki? Már tényleg itt lenne ennek az ideje. Azt mondják hogy megvenni még oké de tartani. Hetente 10ezer ft-t kéne félrerakni az nagyon sok?

2014. nov. 2. 16:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nos, Google elso talalat bertartas havi 50,000.- forint. Otvenezer.
2014. nov. 2. 16:18
 2/14 anonim ***** válasza:
Egy ismerősöm bér istállóban tartja . Nem tudom tudnátok e fizetni havonta a ló "szállását " ... Ha jól álltok anyagilag , egy kérdést megér .
2014. nov. 2. 16:18
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

'Hetente 10ezer ft-t kéne félrerakni az nagyon sok?

jezusom... hany eves vagy? a 7 eves lanyom jobban kepben van a penz ertekevel, mint te.

Nem, nincs 'itt az ideje' az elso lovadnak, annak akkor lesz itt az ideje, amikor ki tudod fizetni a tartasat is. Eszem megall, hogy nemelyek hogyan kepzelik el maguk korul a vilagot...

2014. nov. 2. 16:40
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindenek előtt azt kellene tisztázni, hogy fater miért nem akarja? Azért, mert gonosz, és utál téged, és magában élvezi, hogy nem teljesül a vágyad, avagy tán nincsen erre felesleges pénze? Mert a heti 10e a tartásra az csak egy dolog. Tegyük föl, hogy meg sem betegedik soha, erős patája van és elvan mezitláb... no de ezzel még nincs vége! Edzőt is kell fogadni, aki felkészít a versenyre, el kell a lovat is, téged is szállíttatni a versenyekre, ki kell fizetni a nevezési díjat, szállodát stb stb. a dáriusz kincsét is elemészti egy ilyen hobby, és meglehet, hogy faterod inkább félrerakná azt a pénzt neked, hogyha majd egyszer leérettségiztél, akkor ne egy csótányos albiban kezdjél tacskópénztárosi karriert, hanem vegyen belőle neked egy kis boltot vagy valami...
2014. nov. 2. 19:21
 5/14 anonim ***** válasza:

Álmodozni szép dolog, de néha a realitás földjén kell maradni.

Egy ló tartása alsó hangon bértartásban 40 ezer, ezen felül 6-8 hetente kovácsot kell hívni (ha versenyzel vas is kell) ez olyan 8-16 ezer Ft alkalmanként.

Aztán oltani, féreghajtani évente többször, vérvétel stb...ezek is költségek. Oltást nálunk kiszállással 7000 Ft, máshol lehet drágább.

Versenyezni akarsz? Kell rá külön felszerelés, legalább is legyen egy külön alátéted, meg ugye neked ruha stb ez nem olcsó. Aztán ha ugratsz, akkor a versenyre el is kell jutni, lószállítót bérelni, nevezési, startdíjat fizetni... stb Egy versenynap kb 20 ezer. És az se biztos, hogy végig érsz a pályán.

Szóval amit te szeretnél az nem ott kezdődik, hogy heti 10 ezret teszek félre...

2014. nov. 3. 17:51
 6/14 anonim ***** válasza:
Nekünk ha havi szintre nagyon le akarod osztani a költségeket akkor havi szinten 20.000 Ft kb ami kijön. De ez inkább nyáron (kaszáláskor) drágább a széna szalma zab miatt plussz az orvosi költség, patkolás, stb. :)
2014. nov. 4. 08:07
 7/14 anonim ***** válasza:
Na és az edzőt mi a bánatból fizeted? Egy-egy edzés 3-4000Ft-ról indul, ha komolyan versenyezni szeretnél, akkor heti 3-4 edzéssel számolhatsz, az alsó hangon 12-16 ezer vagy lehet, hogy drágább, szóval csak az edzésre odafizetsz egy vagyont + mondjuk bértartás és akkor havi 80-100 ezer körül lesz a költséged.
2014. nov. 4. 18:17
 8/14 anonim válasza:
Hát... NAGYON ROSSZUL GONDOLOD HOGY ITT AZ IDEJE HOGY MEGKAPASD AZ ELSŐ LOVAD !!!!!!!! Előszőr is tisztába kéne lenned a pénz értékével !!!!!!! Másodszor nem elég az hogy olcsón találtál lovat !!! EL IS KELLL TARTANI !!!! Nem egy plüss ló hogy megveszed és ott van és nem kell vele semmit csinálni !!!!!! Én 13 éves vagyok és van egy fríz lovam !!! Én legakább tisztába vagyok a pénz értékével !!!! Harmadszor : még felszerelést is kell neki / neked venni !!!! SZERINTEM NEKED MÉG NEM VALÓ EGGYELTALÁN LÓ !!!!! AMÚGY HÁNY ÉVES VAGY ???
2014. nov. 5. 16:19
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Azta 13 évesen megkeresed a fríz lovad eltartását, Te nagyon pro vagy.

Egyes leülhetsz.

Ha majd TE KERESED MEG AZ PÉNZT A FRÍZ LOVAD TARTÁSÁHOZ akkor oszd itt szerintem az észt. De hogy ne legyek igazságtalan a kérdező is akasztanivaló bolond... Pont olyan elkényeztetett kis csitri, csak nekik nincs pénzük lóra nektek meg van, ettől nem leszel pénzügyi szakember..

2014. nov. 5. 17:20
 10/14 anonim ***** válasza:
Jelekh: +1!
2014. nov. 7. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!