Csak én félek ennyire a vágtától?
1,5 éve járok lovagolni,és most kezdtük a vágtát.Őszi tábor volt a lovardában,ahol járok,és csak az utolsó elötti nap tudott rávenni az oktatóm,hogy próbáljunk meg vágtázni.1 hónapja volt ott egy verseny,ahol a bevonulón egy kicsit lemaradtunk a lóval,akin szoktam lovagolni,ezért úgy gondolta,behozza,beindult vágtába.Előre dőltem,felhúztam a lábam,csoda,hogy fentmaradtam.Enyhe sokk kerülgetett.
Nagyon féltem/félek a vágtától,hogy gyors lesz,kiesik a lábam a kengyelből,leesek,stb.Kb. 5x próbáltunk vágtázni,abból az első 4 nem volt valami jó,mert előredőltem(rettenetesen féltem!),az utolsó jó lett volna,de az csak 1-2 vágtaugrás volt,utána ügetett.
Miért félek ennyire a vágtától?Normális ez?
13/L
Köszönöm mindenki válaszát :)
Utolsó:
Nem,nem hiszem,hogy ez lehet a probléma,még soha nem kötődtem úgy egy pacihoz sem,mint hozzá...:) :/
Teljesen megbízom benne,nem attól félek,hogy ledob,stb,hanem magától a vágtától..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!