Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Csak én félek ennyire a vágtától?

Csak én félek ennyire a vágtától?

Figyelt kérdés

1,5 éve járok lovagolni,és most kezdtük a vágtát.Őszi tábor volt a lovardában,ahol járok,és csak az utolsó elötti nap tudott rávenni az oktatóm,hogy próbáljunk meg vágtázni.1 hónapja volt ott egy verseny,ahol a bevonulón egy kicsit lemaradtunk a lóval,akin szoktam lovagolni,ezért úgy gondolta,behozza,beindult vágtába.Előre dőltem,felhúztam a lábam,csoda,hogy fentmaradtam.Enyhe sokk kerülgetett.

Nagyon féltem/félek a vágtától,hogy gyors lesz,kiesik a lábam a kengyelből,leesek,stb.Kb. 5x próbáltunk vágtázni,abból az első 4 nem volt valami jó,mert előredőltem(rettenetesen féltem!),az utolsó jó lett volna,de az csak 1-2 vágtaugrás volt,utána ügetett.

Miért félek ennyire a vágtától?Normális ez?

13/L

2011. nov. 5. 18:37
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki válaszát :)

Utolsó:

Nem,nem hiszem,hogy ez lehet a probléma,még soha nem kötődtem úgy egy pacihoz sem,mint hozzá...:) :/

Teljesen megbízom benne,nem attól félek,hogy ledob,stb,hanem magától a vágtától..:/

2011. nov. 14. 13:25
 12/12 anonim ***** válasza:
A barátnőmmel együtt kezdtünk el lovagolni, de ő hamarbb kezdett vágtázni.. picit féltékeny lettem rá.. ez régebben volt! Aztán én is kipróbálhattam, azt gondoltam, most megmutatom mindenkinek vagyok olyan jó! De elvesztettem az egyensúlyom, mert nem figyeltem...azóta nem lovagoltam...de most újra fogok járni :) csak nyugi ne parázz, ha figylesz 2. alkalommal már nagy erőfeszítés nélkül is menni fog!
2011. nov. 22. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!