Miért félek vágtázni vele? Mit tehetnék?
minden ló másképp lengeti a hátát lehet ,hogy ez nagyobb mozgásu ,menösebb ló és ettöl ilyedsz meg vagy nem tudom.
vágtázz nyugodtan ezzel a lóval is,gondolj arra ,hogy ha a többin megtudod akkor ezen is.
szia
hát figyelj én csak egy valamit tudok mondani
persze mindenki magából indul ki ahogy most én is...
én mikor kezdtem kicsi voltam 10-12 éves nem féltem mert szerettem a lovakat szerettem lovagolni figy ha a leeséstől félsz nah attól ne félj mert egyszer úgyis leesel ha nem többször nekünk az edzőnk mindig azt mondta hogy az a lovaglással együtt jár szal az egyik nincs a másik nélkül :D mindenki leesik nevetünk egy nagyot visszaül ennyi :D ettől lesz az ember jó lovas(meg persze az éveken át tartó kemény munka edzések hóban fagyban)szal én neked csak annyit tudok mondani ha nagyon félsz akkor ne vágtass vele... meg fogja érezni ha félsz így nem jó lovagolni... én mikor egy kicsit "féltem" mindig arra gondoltam hogy azért ültetnek erre a lóra mert jó vagyok, így csak jobb lovas leszek (ugyanis nemtudom miért de miután megtanultam lovagolni mindig jobb és jobb akartam lenni jó gondolom te nem így vagy vele de hátha segít)szóval a lényeg az hogy nem kell félned nem történhet semmi ez csak vágta vágtattál már nem lesz más ugyan olyan lesz ne stresszelj mert megérzik:)
sok sikert
Utolsó vagyok!
Igen de muszály pálca? Mert lehet azért csinálja mert van egy vagy több rossz emléke vele plédául hogy sokszor kapott pálcát oknélkül vagy azzal ugrasztják be, esetleg azzal hajtják. Én lovagolam már olyan lovon csak neki veszes szárat se lehetett fogni mert lerakott és pálcára bakolt. Nem kell pálca hogyha nem muszály. Én csak egy fajta lónál használok pálcát: A nagyon hajtós lónál de még ott se mindig csak ha tényleg már a sarkantyúra is ellenkezik akkor oda suhintok egyet a farára és rögtön tudja merre az arra de ez is nagyon ritka legtöbször megoldom pálca és sarkantyú nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!