Félek vágtázni! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
edzőm szerint menne de én nem is az hogy félek,de nem bízok magamba :/2011. okt. 10. 15:35
1/17 anonim válasza:
Először én is féltem, hogy leesek eltöröm a kezem vagy a nyakam. Én sem bíztam magamban. De aztán erőt vettem és megnyugodtam. Ne gondolj a legrosszabbra mint én, mert csak bepánikolz ,hogy "jajj, milesz?" nem lesz semmi!:)
Bízz magadban! :))
2/17 anonim válasza:
Hát ezzel én is így voltam, nem is tanultam meg soha. Bár én felnőtt fejjel kezdtem lovagolni, nagyon ügyesen ügettem, de amint beugrott volna a ló, folyton visszafogtam, mert úgy éreztem le fogok repülni róla. Talán előbb gyakoroljátok futószáron. Ha bizonytalan vagy magadban, akkor lehet, hogy még korai, vagy a technikát nem adták át jól.
3/17 anonim válasza:
Velem is ez volt de persze nem lett semmi baj ;)
4/17 anonim válasza:
Én is azt csinálta mint a második valaszoló. :DD
Mindig vissza rántottam ,hogy mondom én azt nem merem. Ez volt pár hónapja és most már tök jól megy. *-*
5/17 anonim válasza:
15.44-es vagyok! Csak annyi ,hogy westernbe lovagolsz?
6/17 A kérdező kommentje:
én angolba :)
2011. okt. 10. 15:47
9/17 mázli1997 válasza:
Én azt javaslom hogy futószáron,szőrén, ha van lehetőség rá akkor voltizs hevederrel próbáld ki előszőr. Abba tudsz kapaszkodni is, és könnyebben ráérzel a vágta ütemére. Utána lehet nyeregben is próbálkozni :)
Én is így tanultam meg.
10/17 anonim válasza:
Én is voltizs hevederrel tanultam meg. Úgy féltem mint állat, de aztán sikerült!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!