Mit csináljak? Fontos
Hirdetni őket mindenhol, minden ingyenes helyen. Ennyiben tudsz neki segíteni.
Esetleg megpróbálni felvenni az állatvédőkkel, állatmenhelyekkel a kapcsolatot az ország különböző részein (bár ezekre nem szabad sokat adni)...
Sajnálom de itt nem az a kérdés hogy te vonzódsz-e hozzájuk ráadásul gondolom ő is és más is gy van vele aki mondjuk odajár... a pacik megmenése minden áron a tét....
És ha a vágóhíd vagy 20ezer ft között kellene döntenem én inkább eladnám sőt jó helyre elajándékoznám őket...
Esetleg lehetne felkeresni állatvédő/ mentő ligákat segítségért...
hát szögezük le h 12/L vagyok x"D
anyira nem vagyok hű de jóba vele de anya nagyon jó viszonyba van vele
de anyira azt se akarom mutani h hű de sajnálom mert az már egy kicsit ciki lenne
hát nincs kajára pénze
a lovai mind az ővé max 3 ló az ami bérartásba van nála
12 évesen h a fenébe szervezzek gyüjtést ? :O meg most vigyek oda neki x forintot h tessék itt van a lavakra meg stb ?
Te milyen 30-20 ezerről beszélsz? Ha jó lovak 200-300 ezret adnának értük, ha 180 ért adja őket akkor se jön ki olyan rosszul.
Meg kell hirdetni: felszámolás miatt eladó 40 ló, felsorolni pár korosztályt, tudásszintet. Igaz tél előtt nem sokan vesznek lovat, de meg kell próbálni.
Szóval úgy tudsz segíteni, hogy az engedélyével mindenütt reklámozod, hogy olcsón vannak lovak eladók.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!