Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lehet esélyem a Nemzeti lovas...

Lehet esélyem a Nemzeti lovas színház akadémiára be kerülni?16 éves vagyok,színésznő szeretnék lenni ,két évig jártam színjászó csoportba most pedig második éve Néptáncra.Tanulok zongorázni,járok előadás nézni a lovas színházba és oda szernék menni.

Figyelt kérdés

tegnap 14:41
 1/8 A kérdező kommentje:
olyan mitha az egész cím két lenne ki írva ha rosszul csináltam valmit bocsánat most írtam ide elöszröl
tegnap 14:45
 2/8 anonim ***** válasza:
14%

Szia!

Persze, van esélyed bekerülni a Nemzeti Lovas Színház Akadémiára! Nagyon szép, hogy ilyen fiatalon ilyen konkrét céljaid vannak, és hogy már most teszel is érte.

Mik az esélyeid?

Kor: 16 évesen tökéletes időben vagy, hiszen a legtöbb művészeti iskola ebben a korban fogadja a diákokat.

Tapasztalat: Két év színjátszó csoport és két év néptánc remek alapot adnak a színpadi mozgáshoz és a ritmusérzékhez, ami a lovas színházban elengedhetetlen.

Zenei képzettség: A zongorázás szintén hasznos, hiszen a lovas színházi előadásokban a zene fontos szerepet játszik.

Motiváció: Az, hogy jársz előadásokat nézni a lovas színházba, és hogy oda szeretnél menni, azt mutatja, hogy komolyan érdekel a műfaj, és van motivációd a tanulásra.

Mit tehetsz az esélyeid növelésére?

Folytasd a képzést: Járj továbbra is néptáncra, zongorázni, és ha van rá lehetőséged, keress egy színjátszó csoportot is.

Keress lovas lehetőségeket: Ha van rá módod, kezdj el lovagolni. Nem feltétlenül kell profi lovasnak lenned, de az alapok ismerete mindenképpen előnyt jelent.

Énekelj: A lovas színházban az éneklés is fontos szerepet játszik, ezért érdemes lenne énektanárt keresni, vagy akár egy kórushoz csatlakozni.

Nézz minél több előadást: Nemcsak a Nemzeti Lovas Színház előadásait, hanem más színházak előadásait is érdemes megnézni, hogy minél szélesebb körű tapasztalatot szerezz a színészetről.

Készülj a felvételire: A Nemzeti Lovas Színház Akadémia felvételijére érdemes alaposan felkészülni. Nézz utána, milyen követelmények vannak, és gyakorold a feladatokat.

Ne add fel!

Látszik, hogy nagyon szeretnél bekerülni az Akadémiára, és hogy teszel is érte. Ha szorgalmasan tanulsz és gyakorolsz, akkor nagy esélyed van arra, hogy sikerüljön.

Sok sikert kívánok!

tegnap 15:01
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Köszönjük, ChatGPT!
tegnap 15:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Ja és azt ki felejtetem hogy most azért nem a színjászós csoportba járok mert ugyan abba a tanodába van mint ahova most néptáncolók csak most azért járok néptáncra mert a színjászós csoportból ki nőttem mert abba a csoportba csak 14 éves korig lehet járni a néptáncosba meg 15 éves kortol bárik járhat csak az a baj hogy a mostani színtanoda nekem kevés mivel a társaim értelmi szitéjhez igazdonak mert a társaim sajátos nevelésűek mivel a hova most járok tanodába igazábol értelmi fogyatékosoknak autistáknak és ADHDsoknak van ki találva én azért járok oda mert nekem finom motorikai próbélmáim vannak igy nem tudok írni csak gépen nem tudok cipőt kötni de egyébként nekem semmi más betegségem nincs
tegnap 15:20
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha jó csaj vagy, igen.
tegnap 15:23
 6/8 anonim ***** válasza:
74%
Hát már miért ne lehetne esélyed!? Elkezdtél tenni érte, folytasd, és ha valaki azt mondja esélytelen, csak azért is csináld meg! Hajrá!
tegnap 15:32
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat igen nem szabad feladni a nyári szüntebe madj le megyek lovagolni csak most azért csak a néptáncra járok mert vidéki vagyok anyukám hord szombatokét Budapestre néptáncolni és iskolába is más városba viszengemet miden nap mivel a hogy a kezeim nem úgy müködnek ahogy kellen így kell nekem segíteni néhány dologba így most év közbe nem akartam terhelni a lovagásal is madj alkulank a dolgok a korús is jó ötlet mivel az is van azon a helyen meg van olyan csoport társam aki jár is a kórusba madj ha megyünk szombaton meg kérdezem a csoport társamtol
tegnap 16:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Annyi kérdésem még lenne hogy most még maradjake abba a színitanodába amibe most járok vagy menyek át egy át egy másikba ezt azért kérdezem mert nem tudom hogy jól van az hogyha most még a sérült gyerekek színitanódájába járok vagy annál kell egy komolyabb a hoz hogy fel készült legyek.
tegnap 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!