Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mért nem ismerik el lovasnak...

Mért nem ismerik el lovasnak azt, aki még nem esett le?

Figyelt kérdés
Tudtommal az a lovas, aki rengeteg mindent tud a lovakról, szereti őket..
2011. aug. 12. 16:01
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
mondom hogy állj le a saját érdekedbe és én tényleg rendör vagyok ugyhogy ne szorakozáll apukám mert kezd elfogyni a türelmem nehogy már még te fenyegetsz az ügyéségel te gyökér te fenyegetél meg engem hogy megtalálsz!hülyegyerek hogyha nálam bármiféle betörés vagy valami lenne egyböl te leszel az elsö aki gyanuba keveredik most hagyjuk abba mielött tényleg megkereslek de ha akarod legyen!
2011. aug. 16. 16:20
 62/63 anonim ***** válasza:

és az a válaszod amibe azt irtad hogy "vigyázz tudom ki vagy megkereslek ugy hogy azt ajánlom fogd vissza magad"

ki van az egész nyomtatva az imél cimeddel együtt innen már nem tartana sokáig utána járni a cimnek és a nevednek is ugy hogy szállj le rolam vagy a szüleid legjobb esetbe is pénzbirságot kaphatnak akár.

2011. aug. 16. 16:29
 63/63 anonim ***** válasza:
Igen, tényleg azt mondják, hogy attól lesz lovas az lovas. De nyugi! Szerintem attól még jó lovas lehetsz! Én júliusban újrakezdtem lovagolni, és nem is estem még. Csak 2 éve amikor más oktatóm volt. Az is csak azért, mert rossz volt az okatóm, de idén egy csomószor beugrott versenyvágtába és mégsem estem le. Úgyhogy attól még igazi jó lovas lehetsz? :)
2012. jan. 2. 19:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!