Hol tudok decathlonos felszerelést lovasnak vásárolni online?
dc webshop nincs.
ajánlom a lovasplaza.hu-t, és a klp.hu-t olcsók és jó minőségűek is a cuccaik
én anno 2000-ért vettem kötőféket (ezelőtt 3 éve) még ki se bojtosodott. .)
Ellenben az előző hozzászószóval 2008-ban vettem lovaglónadrágot, még mindig jó rám, és akármikor el tudnám passzolni többezrekért "teljesen új!" címszóval. :) Pedig már igen sokat strapáltam.
Én nagyon szeretem a Decathlonos cuccokat, pedig nem is kifejezetten csak lovas cuccokkal foglalkoznak, mégis nekem Ők váltak be a legjobban, a legelérhetőbb áron.
A kérdésedre visszatérve:
Van esetleg olyan ismerős, aki ott lakik valamelyik Decathlon közelében? Őt esetleg meg lehet kérni, hogy ugorjon be, és az egyik eladót kérje meg, hogy vigye oda ehhez és ehhez a termékhez ilyen és ilyen méretben, és akkor Ő meg tudja venni neked.
Csak hogy én is közbe szóljak az előttem lévőkhöz:
Azt képzeljétek el, hogy én kb. 1 éve vettem a barátnőmmel a decathlonban egyforma (egyező színű, méretű)lovaglónadrágot és az enyém 1 hónap alatt sz*rrá ment, és a barátnőm meg még most is használja, pedig nem használtam többször meg semmi.. szóval ennyit a minőségéről ://
Ennyi pénzért nem lehet hűdenagy minőséget várni. Aki többször lovagol, és csak 1-2 nadrágot használ, az nem a legolcsóbb dechatlonosat vegye.
Az enyém bírja, de nekem több nacim is van.
De annak aki hetente egyszer, 0,5-1 órát használja, tökéletes.
Egyébként a kérdésre válaszolva, én is ismerőst kérnék meg h vegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!