Mért nem ismerik el lovasnak azt, aki még nem esett le?
Figyelt kérdés
Tudtommal az a lovas, aki rengeteg mindent tud a lovakról, szereti őket..2011. aug. 12. 16:01
31/63 anonim válasza:
és általába vágtába ülni szoktak nem állni ha csak nem zsoké vagy csikos vagy.akkor viszont nem értem mi közöd van ahoz amit mi csinálunk?segitsek értelmezni ezt a kevéske mondatot vagy menni fog? nem zavarodsz meg hirtelen enyitöl?Nem volt sok a kérdöjel??????????????????????????????????
32/63 anonim válasza:
Te nem csak hülye ,úgylátom hogy gyagya is.Nemtudod mit irtál ,te bunkó takony ,olvasd már el.
33/63 anonim válasza:
én a kérdezöröl beszéltem hogy két vagy négy éve lovagol te hülye!magamrol egy szot nem szoltam amugy nem hiszem hogy te lennél az idösebb te abortusz maradék elöször tanulj még egy kis szövegértés elemzést mielött hülyeségeket ugatsz!vagy csak a házat örzöd?
34/63 anonim válasza:
sokáig tart még vissza olvasod!látom az olvasással is komoly problémáid vannak!
35/63 anonim válasza:
Teszerinted aki két ,vagy négy éve lovagol, az kezdő nyúlpecsű, az unokám is öregebb szerintem.
36/63 anonim válasza:
nyulpecsü?ez milyen szo te paraszt szotár?Az unokád max a te hátadon lovagol azért vagy ilyen hülye.Az agyadra ment a vérfertözés ,nálatok még a jeget is bicskával törik menj ki az akolba és terelgesd a birkáidat vagy netán kondás vagy?
megint 10perc mire visszair,még elolvasa,értelmezi..........
37/63 anonim válasza:
semi bajom nincs a gazdálkodokkal csak az ilyen laikus gyökereket utálom ! még vagy 8 perc és megtalálja az A betüt....
38/63 anonim válasza:
amugy 4 éves tapasztalatal még kezdö,az számit haladonak (8 10 év)aki helyesen ül,ismeri a segitség adásokat és megtud minden váratlan helyzetet oldani pl terepen a profi kategoriárol a te esetedbe már ne is beszéljünk!
39/63 anonim válasza:
azért mondják ezt, mert sokan egy esés után végleg abbahagyják a lovaglást
aki nem lovagol, az nem tudja, milyen érzés, ha az a ló, akiben megbízik, csak úgy ledobja magáról
de még abban az esetben is, ha leesel róla, esetleg bajod is történik
majd ha utána visszaültél, vagy ha lábadozás után lesz annyi merszed, hogy visszaszállsz a lóra, na utána vagy tényleg lovas!
mert túl tudtad tenni magad azon, hogy ledobott/leestél a lóról
40/63 anonim válasza:
köszönöm a hozáértö kolega megerösitését!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!