Mért csak az számít lovasnak, aki tud ugrani?
"Lovazok egy ideje" ilyen nincs, max lovagolsz vagy lovagolni tanulsz, na mindegy nem ez a lényeg.
Szerintem csak szimplán rossz lovardában vagy. Én is lovagolni tanulok már 4 hónapja, egyáltalán nem néznek le, mert nem tudok ugrani, nem is mondják, mert nem is ez a lényege az egésznek.
Ez a lovaglás nem egy "máról-holnapra" dolog, egy csomó időt kell beleölni.
De hát én szeretem csinálni. :)
Sok sikert!
A lovardában engem se néznek le, egyébként meg sok helyen megfordultam, egyikben se igazán néztek le.
Van olyan hogy lovazok, azt jelenti hogy nem csak annyi időt töltök a lovardában amég lovaglok, hanem ezen kívül is foglalkozom lovakkal. (nem, nem az előtte levő negyed óra ápolás-nyergelést értem ez alatt)
Terepen többször ugrottál, akkor csak tudsz ugrani, nem? :D
Én is azt mondom, hogy valaki aki azt mondja magáról, hogy lovas, vagy hogy tud lovagolni, kell tudnia ugrani. Nem 150-es díjugrató pályát, de pár farönköt, ha úgy alakul. Westerneseknek is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!