Mért nem ismerik el lovasnak azt, aki még nem esett le?
Figyelt kérdés
Tudtommal az a lovas, aki rengeteg mindent tud a lovakról, szereti őket..2011. aug. 12. 16:01
51/63 anonim válasza:
Amúgy irdmármeg ,miaz amit nemjól irtam a kérdezőnek, mivel akartam félrevezetni bunkócska ,ne a többieket hivjad szurkolni, egyedűl kevésnek érzed magad.
52/63 x) válasza:
Engem például nem "hívott senki".. egyszerűen elmondtam hogy szerintem átbaszol (bocs a szóhasználatért de így talán érteni fogja) mindenkit a naagy 30éves tudásoddal :)
53/63 anonim válasza:
Igen ebben igazadvan ,engem nem futószáron tanitottak ,csak úgy fölraktak a lóra ,de már akkoris ismerték a futószáras lovagoltatást, bugyuta.
54/63 anonim válasza:
De igy talán ,érteni fogja,ezt nem nekem irtad, a többieknek ,erről ennyit.Értelmező taknyos bunkó.
55/63 x) válasza:
Igen a többiektől kértem elnézést amiért az átbaszni kifejezést kellett használnom. Gondoltam mivel nem vagy egy értelmiségi emberke ezért így fogalmazok. Úgyhogy szerintem nem nekem kellene az értelmező. Egyébként lehet hogy (illetve talán) fiatalabb vagyok nálad de legalább nem hazudok mindenfélét a lovas tudásomról. Sőt az hogy miért nem fogadják el lovasnak aki még nem esett le (ami ugyebár a kérdés) az nem is igényel több éves szakértelmet. Ha érdekel igen, csak 7 éve lovagolok és nem mondom hogy mindent tudok a lovakról de legalább képes vagyok értelmes véleménynyilvánításra az álláspontommal kapcsolatban :)
56/63 anonim válasza:
Aki leesik a lóról ,és kétév után van bátorsága újból ráűlni, az 70év múlvais beszari alak ,de nem lovas.
57/63 x) válasza:
Nem akkor mertem, hanem akkor volt időm és lehetőségem visszaülni... :) de végül is ez mindegy. Tudod azóta sokkal több önbizalmam lett, másfél éve van egy helyes kis lovacskám, egészséges és edzett. Szerintem már az bátorság hogyha valaha vissza mer ülni. De én legalább vállalom hogy ez vagyok én, akkor nem ültem vissza, megbántam de azóta tökéletesen megvagyok, semmivel nem lett kevesebb a lovas tudásom. Nem pedig hazugságok mögé rejtőzöm hogy "áhh én mindig határozott voltam a lovakkal, sosem féltem" és ilyenek. :) és ebben nincsenek jó vagy rossz válaszok.. mindenkinek más az álláspontja a lovakkal kapcsolatban, egymás véleményét úgysem tudjuk megváltoztatni. Valaki szerint az a jó lovas aki egyből visszaül, valaki szerint az aki 2 év tapasztalattal csikós bemutatózik...
58/63 anonim válasza:
tudod hogy ki vagyok?jöhetsz nyugodtan !Ne velem szorakozál te kis tizenéves köcsög mert én rendör vagyok és imél cim alapján megtalálak és holnap reggel ott fogok állni az ajtodba te köcsög!Ha kidobtak a napköziböl és unatkozol ne ezen az oldalon játszad az agyadad te .
59/63 anonim válasza:
és te nem hogy 30 éve hanem egyáltalán nem is lovaztál soha ha tudni akarod (akarjátok)12 éve lovagolok halado szinten vagyok jelenleg sok mindent még nem tudok de az bisztos hogy te még lovat sem láttál elmehetsz a k anyádba te ezért nem tudsz feljelenteni de én azért mert megfenyegettél már igen szakmámbol adodoan nem lesz nehéz a helyzetem és ha még egyszer ide irsz holnap az ajtodba foglak várni te szemétláda!
60/63 anonim válasza:
Na idefigyeljélcsak ,én nemhasználtam olyan trágár szavakat mint te, ismerted te az én anyámat hogy lépten nyomon baszatod.Mostmár fejezdbe ajánlom ,már a rendőrségel jössz, remélem tudatábanvagy hogy aki rendőrnek adja magát itt az interneten és azzal fenyegetőzik,ha rendőr hanem rendőr büntethető,és az ügyészi nyomozó hivatal hamar megtalálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!