Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mért nem ismerik el lovasnak...

Mért nem ismerik el lovasnak azt, aki még nem esett le?

Figyelt kérdés
Tudtommal az a lovas, aki rengeteg mindent tud a lovakról, szereti őket..
2011. aug. 12. 16:01
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
55%
amugy meg az számit jo lovasnak aki minden loval harmoniába tud lenni lovaglás terén és eltud lovagolni minden lovat.gondolom a kérdezö lovagolt életébe 5, 6 lovat" bisztos nagy rutinja lehet" profik:"Álljatok félre"
2011. aug. 12. 21:20
 12/63 anonim ***** válasza:
84%

nemaz a jó lovas akit nem tud ledobni a lova

hanem az akit nem kar

egyébként azt mondod hogy a Götler Vilmos, Marton András, Horvát Balázs stb... ezek nem jó lovasok? mert őkis estek már lóról egyébként milyen nyergben lovagolsz?

mert pl egy kífer nyeregből tehetség kell hogy leess meg amiket leírtál nem durva dolgok...

megnézném hogy ülnél ki egy full vágtás rodeús dolgot amikor bakol ágaskodik...

2011. aug. 12. 22:38
 13/63 anonim ***** válasza:
én már több mint 3,5 éve lovagolok, és egyszer estem, a 2. szőrén lovaglásnál. több mint 2 éve csak terepen, csak szőrén megyek és én is átéltem már jópár bakolást, ágaskodást... mégse estem... szerintem az se jó ha minden egyes lovaglásnál 5x leesel :)
2011. aug. 12. 23:51
 14/63 anonim ***** válasza:

húúú, micsoda őstehetség! Nem esett még le. Aztaaaaaaaaaaaaaa

Azért nem estél, mert még nem kerültél olyan szituációba.

Aki már valamennyire tapasztaltabb, az felül 1-1 nehezebben kezelhető lóra, és nem csak a befásult iskolalovakra. Az elején én se estem, pedig ott is voltak dolgok. Azóta évi 1 az átlagom. Kb.

2011. aug. 13. 10:16
 15/63 A kérdező kommentje:
Én konkrétan arra gondoltam, hogy ha valaki lovagol 4 éve, és még nem esett, viszont ért a lovakhoz, nem barnázik le egy pej/sárga lovat, tudja a póniknál mit takar az A B C csoport..Akkor azt nem ismerik el igazi lovasnak..?
2011. aug. 13. 10:17
 16/63 A kérdező kommentje:
És mielőtt a 43 %os "barátom" lehordana, NEM CSAK ERRE A KETTŐ DOLOGRA GONDOLTAM. Hanem a harmóniára is. -.-
2011. aug. 13. 10:20
 17/63 anonim ***** válasza:
39%
nem csak én nem értek veled egyet az egész oldal nevet rajtad mi a fasztol vagy igy elszálva magadtol ?szerinted itt kezdödik a hozáértés hogy meg tudsz különböztetni egy pejt meg egy sárgát egymástol?Ez még édes kevés kiscicám és ha ilyen nagyképü leszel nem lesz tul hosszu a pályafutásod és ezt ne sértésnek vedd ezek a tények!
2011. aug. 13. 12:32
 18/63 anonim ***** válasza:

megkülönböztetni a sárgát a pejtől??? anyám ez sztem alap...

egyébként én ugy gondolom hogy azok akik már vagy 8 éve lovagolnak iskolalovakon azok sem igazi lovasok. Mi oylan nagy szám ellovagolni egy olyan lovat ami egy nap 6 órákat lovagoltat és szinte már semmi nem érdekli?? én nem "rendes lovardában" tanulok lovagolni, itt nincsenek iskolalovak. lehet azt mondani ,hogy megtanulni lovagolni normális, nyugodt lovakon kell ,de szerintem ha az ember nem tudja megfogni a lovát ha annak éppen ugrándozni lenne kedve,akkor az nem tud lovagolni.és hogy szerinted az a jó lovas aki bármiylen helyzetet meg tud oldani?? hát hidd el hogy egy ló tud oylan helyzetet csinálni hogy még a legjobbak sem tudják megoldani :D

2011. aug. 13. 13:05
 19/63 A kérdező kommentje:
nyulbarat: NEM arra gondoltam.-.-" Mostmárlehetne a kérdésre is válaszolni..
2011. aug. 13. 14:24
 20/63 anonim ***** válasza:
No akkor én ,a kérdésedre válaszolok:Azért mondják hogy nemlovas ,mert aki lovagol ,az leis esik néha ,olyan lovas nincsen ,hogy sosem esett lóról az csak a mesében lehetcséges ,temég azért nemestél ha igazat mondasz egyáltalán, mert még nemültél valamire való lovon.De nekiabáld el, nemfogog tesem meguszni,ha valamire való lovas vagy.
2011. aug. 13. 15:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!