Mért nem ismerik el lovasnak azt, aki még nem esett le?
nemaz a jó lovas akit nem tud ledobni a lova
hanem az akit nem kar
egyébként azt mondod hogy a Götler Vilmos, Marton András, Horvát Balázs stb... ezek nem jó lovasok? mert őkis estek már lóról egyébként milyen nyergben lovagolsz?
mert pl egy kífer nyeregből tehetség kell hogy leess meg amiket leírtál nem durva dolgok...
megnézném hogy ülnél ki egy full vágtás rodeús dolgot amikor bakol ágaskodik...
húúú, micsoda őstehetség! Nem esett még le. Aztaaaaaaaaaaaaaa
Azért nem estél, mert még nem kerültél olyan szituációba.
Aki már valamennyire tapasztaltabb, az felül 1-1 nehezebben kezelhető lóra, és nem csak a befásult iskolalovakra. Az elején én se estem, pedig ott is voltak dolgok. Azóta évi 1 az átlagom. Kb.
megkülönböztetni a sárgát a pejtől??? anyám ez sztem alap...
egyébként én ugy gondolom hogy azok akik már vagy 8 éve lovagolnak iskolalovakon azok sem igazi lovasok. Mi oylan nagy szám ellovagolni egy olyan lovat ami egy nap 6 órákat lovagoltat és szinte már semmi nem érdekli?? én nem "rendes lovardában" tanulok lovagolni, itt nincsenek iskolalovak. lehet azt mondani ,hogy megtanulni lovagolni normális, nyugodt lovakon kell ,de szerintem ha az ember nem tudja megfogni a lovát ha annak éppen ugrándozni lenne kedve,akkor az nem tud lovagolni.és hogy szerinted az a jó lovas aki bármiylen helyzetet meg tud oldani?? hát hidd el hogy egy ló tud oylan helyzetet csinálni hogy még a legjobbak sem tudják megoldani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!