Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mért nem ismerik el lovasnak...

Mért nem ismerik el lovasnak azt, aki még nem esett le?

Figyelt kérdés
Tudtommal az a lovas, aki rengeteg mindent tud a lovakról, szereti őket..
2011. aug. 12. 16:01
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 x) ***** válasza:
Kedves 48%-os kötekedő "barátunk"... eléggé alpári paraszt vagy már megbocsáss. Nem kell lehülyézni a másikat mert nem értesz vele egyet. (Főleg úgy hogy magát a választ sem jól értelmezted)Csak azért, mert te annyira nagyon profi lovas vagy hogy 2 év után már profi csikós számokat nyomsz le nem kellene az értelmes, magára a kérdésre válaszolókat leszólni :) Könnyű mondani hogy "én úgy is felülnék, elég profi vagyok stb" Mert képzeld én az első esésem után nem ültem vissza. Sajnálom is de 2 év múlva újra kezdtem. Pedig én is úgy álltam hozzá hogy áhh csak gyorsan visszapattanok és ennyi. Nem tudom van-e saját lovad és hogy milyen a viszonyod vele de ha képes vagy vele bensőséges viszonyt kialakítani akkor már egy részről profinak mondhatod magad. Nem csak a lovaglás számít, hanem a ló is. A lovakat kell ismerni ahhoz, hogy profi legyél. Nem az számít hogy hány éve lovagolsz, hanem hogy mennyit tudsz. És 2 év nem elég hogy elég tapasztalatot szerezz. 5 évnél már talán más a helyzet. (Kíváncsi leszek ebből mennyit ért félre :))
2011. aug. 14. 22:22
 42/63 anonim ***** válasza:
Annyit értek belőle hogy gyáva lovasvagy ,amúgy van lovam képzeld,és nem én kezdtem a trágárkodást ,hülyézést ,ha vissza nézed holkezdődött , én jó30éve lovazom de nemtartom jó lovasnak azt ,mert visszamert ülni ,aza legkevesebb.Én sokszor estem ,mindég vissza űltem,de ettől még jólovas nemlessz senki ,csak lovazom többilovasember tuggya ,ló imádóvagyok ,már ritkán ülök lóra, inkább oktatok,de lassan aztis abba hagyom.Úgyhogy parasztozhatol nyugodtan, mert nekemmár ,csak múltamvan.Kéritek egymástól a segitséget,és kiderűl hogy ilyenlovasok irkálnak ,aki kétévig rásemer űlni ,plussz nyúlbarát, mitkeres a lóbarátokközt.
2011. aug. 15. 16:42
 43/63 anonim ***** válasza:
0%
Meg miaz nyúlpecsű ?:hozzáértő kollega?Megtudod állapitani ,meik a kan nyúl meik a koca,azt megtudod állapitani meik a komor csődör?:kétséget kizáróan, kétlem ,te szerintem csak könyvben láttálmég nyulatis.Az ilyen nagytudásúak verik a nyálukat mint teis ,lovas akadémiát elvégzik a rátermettek annyi évalat ,mig te a nyulat lovagolod vagy üzöd.Hozzáértő nyulas, akolba a malaokat tartják tégedmeg karámba ,a birkátis ottartják.
2011. aug. 15. 18:26
 44/63 anonim ***** válasza:
55%
tanulj már meg magyarul te tudatlan köcsög!Te legfeljebb anyádon lovazol 30 éve ha meg a valoságban is akkor 30 éve egy laikus faszként vagy a szakmába.
2011. aug. 15. 20:10
 45/63 anonim ***** válasza:
55%
nézétek ,de legalább már valaki tud irni a családjába lediktáltak neki egy pár mondatot és egy nap alatt képes volt leirni ez már nagy haladás nála!Gratulálok analfabéta, paraszt gondolom ha elvégzed majd egyszer az általános iskolát akkor megfogod érteni az alábi mondatokat addig fogadj fel egy magyar tanárt bár szerintem rajtad már az sem segitene!
2011. aug. 15. 20:17
 46/63 anonim ***** válasza:
55%
amugy lehet,hogy miközbe dugja az anyját nyerit ézért hiheti paraszt Jack lovasnak magát.
2011. aug. 15. 20:28
 47/63 lóbarát ***** válasza:

Tegnap voltam lovagolni, kipróbáltam a kengyel nélkülit. Oldalra csúsztam, mire a ló megállt, és nem indult el, míg vissza nem ültem. És már egyre jobban félek, hogy milyen lesz az első esés, hogy jól fogok-e esni. Vissza-e tudok ülni, stb.

A kérdés kiírója. :D

2011. aug. 15. 20:57
 48/63 anonim ***** válasza:
55%
tudom hogy mi is lehurogtunk de ilyeneket amit ez a paraszt mond ne fogadj meg ez nem szakember csak egy szemét csalo !a válaszolok mind jot akarnak neked azokat fogad inkább meg amit a többiek mondtak!
2011. aug. 15. 21:04
 49/63 anonim ***** válasza:
0%
Nyúlpecsű még mindég futószáron tevegelsz, úgyhogy fogdvisszáb, mert tudom kivagy és nelepőcjmeg ha megkereslek, csak ennyi egyelőre ha bunkóvagy maradj magadnak, csak ennyit ajánlok.
2011. aug. 15. 21:24
 50/63 x) ***** válasza:
Nos... azt mondod hogy 30 éve lovazol... az előző válaszod alapján miszerint "megkeresed" nyúlbarátot szerintem lehetsz max 20 éves. Ami pedig kizárja azt hogy 30 éve lovazz. A 30 éve lovazó emberek mondjuk lehetnek 40-50 évesek. Őket még úgy tanították lovagolni hogy fölrakták a lóra és menjél vele fiam. Bölcs emberek, akik tudnak józan "paraszti" ésszel gondolkozni. És te úgy látszik nem ilyen vagy. És egy olyan embert sem ismerek aki ennyire bunkó lenne 40 évesen. :)
2011. aug. 15. 21:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!