Eltűnt a lovam! Mit tegyek?
Sziasztok!
Kb. 40 perce hívott a lovarda tulajdonosa, hogy a lovam konkrétan eltűnt.
Senki nem tud semmit, kamera nincs a lovardába.
Azt kell tudni, hogy a lovam bokszban van éjszakánként.
Ami mindenkinek fura, hogy a boksz ajtaján nincsen sérülés, rúgás nyomokat sem látnak.
Hívtam a rendőrséget, ők azt mondták, hogy az ellopás lehetőségét sem kéne kizárni, miután ezt meghallottam azt hittem elájulok.
Senkivel sem vagyok rosszban, miért akarták volna ellopni a lovam?
A lovardából semmi más nem tűnt el, ez talán még ijesztőbb.
Nagyon félek, mert a lovarda autópálya mellett van, és ha mégsem ellopták, hanem kiszökött, akkor mi lett vele.
Szerencsére a korlátozások miatt nincs senki az utcán, úgyhogy elég észrevehető egy szürke-almásderes, kb. 173 cm-es ló.
(Valószínűleg kb. 4 óra körül tűnhetett el, mert a lovász akkor hallott egy ilyen csattanás féle hangot, de nem ment ki, nem is értem, hogy miért.)
A Repülőtéri út mellett van a lovarda, Budaörsön.
Ha valaki esetleg tud valamit kérem itt írjon, vagy ha tud valami tanácsot azt is nagyon megköszönném! :)
Köszi hogy írtál kérdező.
Drukkolunk hogy meglegyen a lovacska.
Facebookra is tedd ki hátha valaki látta!
43-as!
Haha, azzal semmi baj, van két bátyám, és apum is jól tartja magát, de remélem, hogy nem lesz rájuk szükség.
Nekem is fura.
Szinte biztos hogy a lovardatulajnak is köze lehet ehhez...Azóta ő mondott valamit?
Ha valóban észlelte a lovardatulaj az eltűnést és nem ő értesítette a rendőröket és a kérdezőt az valóban felettébb gyanús körülmény lenne. Már amennyiben így történt, mert ezt egyenlőre nem tudjuk nem tudhatjuk majd a kérdező részletezi mi hogy történt.
Mindenesetre azt tanácsolom megalapozatlanul meg ne rágalmazd kérdező mert még te kerülnél bajba.
Ha bármilyen körülmény gyanús akkor a rendőrségi feljelentésben meg kell említened és azon a szálon fognak nyomozni nagy értékű lopás ügyében.
Kérdező ha olyan körülmény merül fel hogy a C -telepre kell menni akkor ti 4 -en kevesen lesztek oda.
Vagy rendőri erőkkel vagy a betyársereggel kell kiszállni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!