Múlt pénteken eltűnt a cicánk, van esély rá hogy meglesz még?
Nyugodj meg, a cicusok szeretnek elkóborolni.
Tudom, hogy aggódsz érte, de a cicusok tudnak vigyázni magukra. Szerintem csak elment vadászni, esetleg csak bejárja a területét. Szerintem pár nap múlva vissza fog menni. Addig is elbújik valamilyen fedett/meleg helyre, megfagyni nem fog.
Ha 1 hét után sem megy haza az már nagy probléma, viszont akkor sincsen minden veszve. Van olyan amikor a cicák akár 1 hónapra is elmennek.
Kitartást neked és remélem meglesz a cicád!
Nagyobb az esély rá, hogy baja esett, mint hogy valaki hazavitte sajnos.
Azért drukkolok, hogy előkerüljön.
Az én cicám egyszer 2 hétre eltűnt és teljesen lefogyva jött haza. De kölyök volt és kiszökött akkor...
Viszont szerintem lehet esély rá, hogy hazamegy, mert a macskák ilyenek. Előfordul. Remélem meglesz!
Van rá esély, hogy előkerül, bár én is betegre aggódom magam mindig, ha a kinti-benti macskáim eltűnnek akár csak pár órára is.
De sajnos sok a szemét gerinctelen ember, aki ellopja mások állatait, megmérgezi stb.
Szerencsére a mi környékünk macskabarát.
Egyik barátom cicája 1 év!!! után ment haza.
Bár az én cicáim nem azok a kóborlós típusok, tudom az egész útvonalukat 99%-ban, hogy merre járnak.
Próbálj este, mikor már kevesebb a zaj sétálni, keresni, a macskák éjszakai lények, lehet akkor nagyobb esélyed van rábukkanni.
Egyik cicám mentett. 2 hetes kora óta nálunk él (akkor találtuk meg), aztán néhány hónap múlva eltűnt. Már feladtam a reményt, hogy valaha is hazajön... majd kb 4 hónapra rá egyik családtagom szeme láttára az udvarra felaszaladt (kertes ház), azóta is él és virul
Tehát igen, simán előkerülhet. A cicák szeretnek csavarogni, ha bezárták is, nem a vég (a mi esetünk is valószínűleg ez volt), tudják, hol a haza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!