Szerintetek ha a hcg 1230,7 szerdán, majd pénteken hcg 1965,9, akkor van esély méhen belüli terhességre?
Az uh az említett kedden nem mutatott méhen belül semmit. Volt már missed ab-om, ezért vagyok szkeptikus és félek.
Kiváncsi vagyok ti hogy látjátok?
Reménykedjek vagy felkészüljek?
Augusztus 8.-án volt meg utoljára, majd most szeptember 3-án kellett volna megjönnie. 09.08-án elkezdtem vérezni délelőtt, ami tartott 7 napig, de még aznap reggel csináltam egy halvány pozi tesztet. Ezt követően csináltam 15-én egy nagyon erős pozi tesztet és mentem dokihoz. Így jött a labor, aminek az eredményét fentebb írtam.
A doki most kedden, vagyis 3 nap múlva vár vissza uh-ra.
Tényleg nagyon félek így 4 missed ab után, ezért érdekelne a véleményetek. Első baba lenne, de már nagyon elkeseredett és tanácstalan vagyok.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Pénteken nem volt uh?
Ez a növekedés kicsit kevés, bár hozzáteszem, 1000-1500 felett már nem duplázódik, mint előtte. Majdnem 2000-es hcg-nél kellene látni minimum petezsákot.
Sajnos pénteken nem volt csal labor. Kedden kell mennem.
Így értem, hogy múlthét kedden miért nem látott uh-n semmit.
Köszönöm szépen.
1000 felett latszik mar uh-n
Kivanom a legjobbakat
De a pénteki 1900 felett van.. Ott lesz az 😉
Pl nekem 7.hét látták először.. 5 héttől hetente uh volt mert nem látták. Mire közölte, hogy ja nem túl jó az uh gép, ügyeljek a telt hólyagra. Majd szétdurrantam az 7.héten na akkor már látszott.
Drukkolok 😊
Utolsó, bár csak a jó Isten beszélne belőled. 😊
Köszönöm szépen a hozzászolásokat.
Picit megnyugodtam.
(ami most nem árt)
Úgy lesz meglátod!
Igyál majd előtte legalább 1 litert, aztán várjuk a jó híreket! 😉
7# voltam
Hüvelyi uh előtt nem üres hólyag kell? Lehet rosszul tudom, de eddig elötte mindig pisiltem?
Kérlek javítsatok ki, ha tévedek. 😕
Mindenképp megírom. 😊
Köszönöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!