Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Eltűnt a lovam! Mit tegyek?

Eltűnt a lovam! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb. 40 perce hívott a lovarda tulajdonosa, hogy a lovam konkrétan eltűnt.

Senki nem tud semmit, kamera nincs a lovardába.

Azt kell tudni, hogy a lovam bokszban van éjszakánként.

Ami mindenkinek fura, hogy a boksz ajtaján nincsen sérülés, rúgás nyomokat sem látnak.

Hívtam a rendőrséget, ők azt mondták, hogy az ellopás lehetőségét sem kéne kizárni, miután ezt meghallottam azt hittem elájulok.

Senkivel sem vagyok rosszban, miért akarták volna ellopni a lovam?

A lovardából semmi más nem tűnt el, ez talán még ijesztőbb.

Nagyon félek, mert a lovarda autópálya mellett van, és ha mégsem ellopták, hanem kiszökött, akkor mi lett vele.

Szerencsére a korlátozások miatt nincs senki az utcán, úgyhogy elég észrevehető egy szürke-almásderes, kb. 173 cm-es ló.

(Valószínűleg kb. 4 óra körül tűnhetett el, mert a lovász akkor hallott egy ilyen csattanás féle hangot, de nem ment ki, nem is értem, hogy miért.)

A Repülőtéri út mellett van a lovarda, Budaörsön.

Ha valaki esetleg tud valamit kérem itt írjon, vagy ha tud valami tanácsot azt is nagyon megköszönném! :)

2020. dec. 21. 06:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/124 EagleHUN ***** válasza:
100%

A fotó segíthet hogy megtalálják. A chippelés pedig segíthet hogy pl adásvételkor be lehessen azonosítani.

Értékes állat a rendőrségen mindenképp jelenteni kell mint nagy értékű lopást.

2020. dec. 21. 09:44
 22/124 anonim ***** válasza:
100%
Feljelentes ismeretlen tettes ellen. Es mi az hogy nem volt kamera? Ilyen helyre en nem vinnek egy akar tobb millios erteku lovat. Szerintem is ki kellene menni személyesen, es korul nezni, nyomokat keresni. Egy autonak utanfutoval van nyoma, ahogy a lonak is a foldon.
2020. dec. 21. 09:52
 23/124 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező azért írj közben mik a fejlemények, aggódunk mi is.:)

Mit csináltatok eddig? Mi történt?

2020. dec. 21. 09:53
 24/124 anonim ***** válasza:
100%
20- nál a pont. Hozzátenném tuti lefizették az őrt, vagy leitatták. Így szokott lenni. Megnézni köztéri kamerákat milyrn autóval vihették.
2020. dec. 21. 09:58
 25/124 anonim ***** válasza:
100%

Lovat nem azért lopnak, mert rosszban van valaki a gazdájával.

Nyomok nincsenek? A lovak nyoma elég jellegzetes.

Van azonosítója?

Azt se értem, hogy ahol ekkora érték van, miért nincsenek kamerák.

Ha megszökött, nem ment messzire, és jó esetben vissza is megy. Meg egy ló elég feltűnő jelenség, úgyhogy biztos bejelentik pl. a rendőrségen, ha szabadon bóklászik valahol.

2020. dec. 21. 10:01
 26/124 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom Pesten Hallottam csoportba ki lehet rakni ilyet, de oda tuti kitetetném, rengetegen vannak abban a csoportban.
2020. dec. 21. 10:06
 27/124 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a lovász bajban lesz a feljelentés után. Mintha egy lakást kirabolnának, kulccsal kinyitva, és a házmesternél lett volna kulcs.
2020. dec. 21. 10:09
 28/124 anonim ***** válasza:
100%
Srácok szerintem nézzük mi is hátha gyorsan felrakták egy ilyen eladásos csoportba pl.jófogás, facebook vagy ilyenek. Több szem többet lát! Bár az is lehet hogy tényleg cigányok vannak a buliban, főleg karácson előtt. Lefizették talán az őrt vagy megfenyegették...bármi történhetett. Kéredező azért írj hogy miújság.
2020. dec. 21. 10:12
 29/124 anonim ***** válasza:
98%
Valószínűleg a napbarnított állampolgárok elvitték és már finom rablóhús lett belőle
2020. dec. 21. 10:23
 30/124 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ahhoz rosszban lenni valakivel, hogy ellopjanak egy lovat. Ha a rendőrséget értesítetted, és rendesen bejelentést tettél, az azért jó, mert ha valaki felhívja őket, hogy látnak egy lovat valahol kószálni, akkor össze tudják kötni a dolgot, és visszakerülhet hozzád. A Facebookos megosztás sem rossz ötlet, elérhetőséggel, képpel a lóról. De a rendőrség legyen az első, ha még nincs bejelentve.
2020. dec. 21. 10:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!