Eltűnt a lovam! Mit tegyek?
Sziasztok!
Kb. 40 perce hívott a lovarda tulajdonosa, hogy a lovam konkrétan eltűnt.
Senki nem tud semmit, kamera nincs a lovardába.
Azt kell tudni, hogy a lovam bokszban van éjszakánként.
Ami mindenkinek fura, hogy a boksz ajtaján nincsen sérülés, rúgás nyomokat sem látnak.
Hívtam a rendőrséget, ők azt mondták, hogy az ellopás lehetőségét sem kéne kizárni, miután ezt meghallottam azt hittem elájulok.
Senkivel sem vagyok rosszban, miért akarták volna ellopni a lovam?
A lovardából semmi más nem tűnt el, ez talán még ijesztőbb.
Nagyon félek, mert a lovarda autópálya mellett van, és ha mégsem ellopták, hanem kiszökött, akkor mi lett vele.
Szerencsére a korlátozások miatt nincs senki az utcán, úgyhogy elég észrevehető egy szürke-almásderes, kb. 173 cm-es ló.
(Valószínűleg kb. 4 óra körül tűnhetett el, mert a lovász akkor hallott egy ilyen csattanás féle hangot, de nem ment ki, nem is értem, hogy miért.)
A Repülőtéri út mellett van a lovarda, Budaörsön.
Ha valaki esetleg tud valamit kérem itt írjon, vagy ha tud valami tanácsot azt is nagyon megköszönném! :)
Szórd tele a lovas és nem lovas Facebookot.
Gyanítom hogy eladták a lovadat
kérdező azért ne tűnj el!
Várjuk a fejleményeket.
Valami hír van róla már?
Intézkedtetek?
Azért este mindenképp írj.
Akkor is ha nem került elő.
Voltam ma pont arrafelé, de nem láttam lovat kószálni.
Viszont érdemes lenne szétnézni ott a putris részen is, mert simán ellophatták. A vasúti sinek mentén rengeteg putri van, esetleg kísérettel menj el arrafelé...
Azért egy bazinagy ló feltűnik mindenkinek, nem hiszem hogy az út mentén sétálgatna.
Én első körben azt ellenőrizném amit fentebb írtam. Ha mégis magától lépett meg, akkor pedig az erdőben lenne érdemes nézelődni, hátha...
Sziasztok!
A rendőrséget megjártam, most megyek ki a lovardába, az edzőmmel elmegyünk a Kamaraerdőbe, hátha.
Magától nem ugrott ki, az biztos, a boksz felső részén rács van.
Van kamera, de nem ott ahol a lovak vannak, hanem a pályán, illetve a legelőn, viszont sajnos simán kitudják vezetni a lovat, úgy, hogy egyik kamerába se sétáljanak bele.
Azért nem egyből hívtak, mert elvileg akkor vették észre, ami fura, mert a reggeli etetés 7 körül szokott lenni, az előtt nem szokott mászkálni a lovász, főleg nem 40 perccel.
Édes istenem, nem tudom elhinni, hogy ez velünk történik, remélem semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!