Babakocsitól eltörhet a kutya lába? Annyira kamunak tűnik nekem.
Sétáltunk babakocsival ők jöttek szembe és nem húzta arréb a kutyát véletlenül átmentem a mancsán. Ez kb 2-3napja volt. Ma lejött hozzánk a hapsi.hogy én eltörtem a kutya lábát és fizessem ki az orvost.
Ilyen van?
Kötelezhetnek erre?
Ott voltál? Nem
Akkor ne kombinalj
Azt "kombinálok" amit akarok!!!
Majd ész nélkül elhiszem anonim oldalon bárki meséjét!
Kíváncsi lennék a kutyás hogyan látná a saját szemszögéből az esetet!
Még mindig itt lesed a válaszokat?
Miért nem a gazdával beszélsz?!
Kamu ez az egész történet, teee....
Persze, ha elfogytak az érvek, meg kell vádolni a kérdezőt, hogy hazudik! 😀
Ha ott volt a kutya, oda lett engedve. Ez még inkább érthetetlen, mert ha nem lett volna rajta póráz, akkor azt mondom, hogy oké, pont arra volt valami sürgős szaglásznivalója, nem tudott mit csinálni a gazdi. De volt rajta, egy mozdulat és két mp félre vonni az állatot és ez az egész meg sem történik. De nem.
A gyerekek meg nem hülyék, hanem kíváncsiak, ti is voltatok azok és ez az a tulajdonság az, ami miatt itt van ez a rengeteg kutyaimádó ember. Az emberek nagy része gyerekként szerette meg az állatokat.
Miért beszélnék a gazdájával?
Nem érzem magam hibásnak és nem is fogok több tízezret kidibni az ablakon.
Ha egy ekkora járdán [link] (a játszótér melletti járda) nem tudott arrébb menni akkor magára vessen.
Olyan biztató a tudat, hogy ennyi empátiával és felelősségtudattal rendelkező ember lesz szülő... ja nem.
Mondjuk adott környéket ismerve már mindent értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!