A szomszéd le akarja nyúlni a kutyám?
Elkezdte etetni az ő tápjával,hordani akarja sétálni,ezeket utasítom szépen vissza de többször találtam tápot,csontot a kerítés mellett.
A párom nem nagyon szereti a kutyám és őt fűzi minden nap hogy nincs nekem időm arra a kutyára majd ő gondozza stb.
Ma jövök haza,kutya sehol keresem mindenhol aztán egy fél óra múlva jön a szomszéd,hogy jaj átment hozzájuk a kutya és ha már itt volt megfürdette és elvitte sétálni. Megnézt hol ment át a kutya azt biztos,hogy nem ő ásta ki!
Mit csináljak? A szép szó,csúnya szó,hozzá sem szólok nem vált be.
A kerítés csináld meg, hogy ne tudjon átlógni a kutya!
Egy atombiztosan elkerített kertben, nincs olyan, hogy a szomszéd "lökött" kutyaszerető néni átlopja a kutyát!
"Ma jövök haza,kutya sehol keresem mindenhol aztán egy fél óra múlva jön a szomszéd,hogy jaj átment hozzájuk a kutya és ha már itt volt megfürdette és elvitte sétálni."
Már ne is haragudjon meg a szomszédod, de ez már beteges! Ha ennyire kell neki kutya, akkor hozzon egyet a gyepről, legalább boldoggá tehet egy árva állatot, de ne a tiédet macerálja. Egyáltalán hogyan képzeli ezt? Ha ne adj isten beteg lesz az állat, akkor fizetni fogja neked az orvosi költségeit is vagy az már nem fér bele neki? Nekem a bőr lesülne a pofámról, ha más állatát önkényesen lefürdetném vagy sétáltatni vinném a tudta nélkül. A saját testvérem kutyáját nem fürdetem, nem itatom, nem sétáltatom, hacsak kifejezetten meg nem kér rá, pedig ez tényleg családon belül van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!