Babakocsitól eltörhet a kutya lába? Annyira kamunak tűnik nekem.
Sétáltunk babakocsival ők jöttek szembe és nem húzta arréb a kutyát véletlenül átmentem a mancsán. Ez kb 2-3napja volt. Ma lejött hozzánk a hapsi.hogy én eltörtem a kutya lábát és fizessem ki az orvost.
Ilyen van?
Kötelezhetnek erre?
"nem húzta arréb a kutyát"
Kutyát nem rángatunk, ha látod, hogy jönnek, neked kellett volna kikerülni őket, ezek után a minimum, hogy kifizeted szegény állat költségeit.
Szerintem simán. Hát nyilván nem a lábszára, de a mancsa simán ripityára törhetett.
Ez pont olyan, hogy hasonló kaliberű anyuka nekib@s@z@atott a kocsimnak a babatankjával, aztán meg volt rökönyödve, hogy nekem ez annyira nem tetszett!
Kérj orvosi számlát.
Nem fogok neked esni, ahogy többen előttem, de az utcán a balesetek elkerülése végett mindenkinek oda kell figyelni, hogy hová lép, merre tolja a babakocsit, merre bicajozik, vagy nyuszimotorozik a gyereke.
Szerintem ha nem kamuzik és valóban baja esett a kutyájának, szállj be az orvosi költségeibe. Nyilván véletlen volt, de nem mondhatnám, hogy 100%-ig a gazda volt a hibás, amivel te próbálod magadat nyugtatni, mert "nem húzta arrébb a kutyát".
Én azt mondanám, hogy mindketten figyelmetlenek voltatok, ezért osztozzatok az orvosi költségeken.
Azért ha eltörik a lába, az ilyet észreveszi az ember rögtön, nem kell ahhoz orvosnak lenni. Szerintem el se tört a lába, mert akkor hazáig se bírt volna menni vele.Te voltál ott, mit láttál?
Jogilag pedig egyenlőre semmit sem vagy köteles fizetni.
Amúgy kérdező, te tényleg ANYA vagy, és a lehető legnagyobb lelki nyugalommal átmentél egy kis élőlény lábán, fájdalmat okozva neki, úgy hogy vinnyog és a legnagyobb bajod, hogy biztos kamuzik a gazdája?
Te vvagy szociopata vagy, vagy pesi ez a kérdés csak provokáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!