Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Babakocsitól eltörhet a kutya...

Babakocsitól eltörhet a kutya lába? Annyira kamunak tűnik nekem.

Figyelt kérdés

Sétáltunk babakocsival ők jöttek szembe és nem húzta arréb a kutyát véletlenül átmentem a mancsán. Ez kb 2-3napja volt. Ma lejött hozzánk a hapsi.hogy én eltörtem a kutya lábát és fizessem ki az orvost.

Ilyen van?

Kötelezhetnek erre?

2018. máj. 8. 17:14
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
83%
Ha számlával tudja igazolni a kezelést, illetve tanúja is van, simán feljelenthet.
2018. máj. 8. 17:16
 2/60 anonim ***** válasza:
52%

"nem húzta arréb a kutyát"

Kutyát nem rángatunk, ha látod, hogy jönnek, neked kellett volna kikerülni őket, ezek után a minimum, hogy kifizeted szegény állat költségeit.

2018. máj. 8. 17:17
 3/60 anonim ***** válasza:
98%
Mekkora kutya volt.
2018. máj. 8. 17:17
 4/60 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem simán. Hát nyilván nem a lábszára, de a mancsa simán ripityára törhetett.

Ez pont olyan, hogy hasonló kaliberű anyuka nekib@s@z@atott a kocsimnak a babatankjával, aztán meg volt rökönyödve, hogy nekem ez annyira nem tetszett!

2018. máj. 8. 17:19
 5/60 anonim ***** válasza:
94%

Kérj orvosi számlát.

Nem fogok neked esni, ahogy többen előttem, de az utcán a balesetek elkerülése végett mindenkinek oda kell figyelni, hogy hová lép, merre tolja a babakocsit, merre bicajozik, vagy nyuszimotorozik a gyereke.

Szerintem ha nem kamuzik és valóban baja esett a kutyájának, szállj be az orvosi költségeibe. Nyilván véletlen volt, de nem mondhatnám, hogy 100%-ig a gazda volt a hibás, amivel te próbálod magadat nyugtatni, mert "nem húzta arrébb a kutyát".

Én azt mondanám, hogy mindketten figyelmetlenek voltatok, ezért osztozzatok az orvosi költségeken.

2018. máj. 8. 17:33
 6/60 anonim ***** válasza:
91%
Kertvárosi részen lakok, folyamatosan fellöknek, de nem a babakocsisok-nyilván azokat én kerülöm ki), hanem a mellettük trécselő barinőjük. Nem értem, nem látják, hogy az ember megy velük szembe és nem tud a falba olvadni, csakhogy elférjenek?
2018. máj. 8. 17:34
 7/60 anonim ***** válasza:
61%
Ilyenkor azzal kell kezdeni, hogy rákérdezel megnézheted-e a kutyát, tényleg eltört-e a lábát, illetve papírral tudja-e igazolni az orvosi kezelést? Ha ezek közül egyikbe sem megy bele, vagy csak a papírt tudja lobogtatni, de nem engedi megnézni a kutyát, akkor valószínűleg vaj van a fején és csak veled akar kifizettetni valamit, amit nem is te okoztál. Ha meg is engedi nézni, akkor nézd meg, hogy tényleg ott van a törés, ahol átmentél rajta. De még így is előfordulhat, hogy csak a gazdi ejtett rá valamit, bár ahhoz már elég nagy véletlen egybeesés kéne.
2018. máj. 8. 17:42
 8/60 anonim ***** válasza:
32%

Azért ha eltörik a lába, az ilyet észreveszi az ember rögtön, nem kell ahhoz orvosnak lenni. Szerintem el se tört a lába, mert akkor hazáig se bírt volna menni vele.Te voltál ott, mit láttál?

Jogilag pedig egyenlőre semmit sem vagy köteles fizetni.

2018. máj. 8. 17:44
 9/60 anonim ***** válasza:
56%

Amúgy kérdező, te tényleg ANYA vagy, és a lehető legnagyobb lelki nyugalommal átmentél egy kis élőlény lábán, fájdalmat okozva neki, úgy hogy vinnyog és a legnagyobb bajod, hogy biztos kamuzik a gazdája?

Te vvagy szociopata vagy, vagy pesi ez a kérdés csak provokáció.

2018. máj. 8. 17:46
 10/60 anonim ***** válasza:
44%
Öh, miért is lettem lepontozva? Gondoljátok, hogy akinek kutyája van az nem képes aljasságot elkövetni?
2018. máj. 8. 17:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!