Babakocsitól eltörhet a kutya lába? Annyira kamunak tűnik nekem.
Sétáltunk babakocsival ők jöttek szembe és nem húzta arréb a kutyát véletlenül átmentem a mancsán. Ez kb 2-3napja volt. Ma lejött hozzánk a hapsi.hogy én eltörtem a kutya lábát és fizessem ki az orvost.
Ilyen van?
Kötelezhetnek erre?
Mi voltunk jobb oldalon. Teljesen az út szélén
Kisfiam előttem motorral mi utána babakocsival. A kutya teljesen bejött elénk. A kisfiam annyira megijedt lememt az útról be a frissen locsolt sáros fűbe. Elkezdett sírni,nem is figyeltem a kutyára kicsit előrébb toltam még a kocsit,hogy legugoljak a fiamhoz akkor kezdett el nyüszíteni.
Kb térdig érő kutya.
Papírt azt hozott de nem adta ide.
Volt a kutyán szájkosár? Pórázon volt?
Ha nem, akkor ott a helyszínen szólni kellett volna a rendőröknek. A törvény azt mondja ki, hogy kutyát közterületen pórázzal és szájkosárral lehet kivinni.
Vagy kap egy jó kis bírságot.
Annyi biztos, hogy én leordítottam volna a fickó pofáját, hogy aztán elküldjem őt a pics@ba. Elég undorító, amit egyesek művelnek.
Minden gazdi meg nevelje meg a kutyáját, hogy ne okozzon riadalmat az emberek körében, vagy tartsa állatát a telkén belül.
Szerintem is sz**d le.
Alig 2 hete konkrétan betámadott egy házból kirohanó kutya. Ott táncoltam vele az út közepén, nehogy elérje a kislányomat a babakocsiban. Nem mondom, hogy halál nyugodt voltam. Nagy kegyesen kifáradt a gazdi, majd közölte, hogy az én hibám, mert ő hallotta a kapuból, hogy beszélek (a babához, nem a retkes kutyájához) és ezért támadott meg a kutyája. Az állat persze, amint meglátta a gazdit gyorsan eliszkolt, nehogy megfogják és haza vigyék, látszott rajta, hogy kerítésen kívül még életében nem járt. A pofám leszakad egynémelyik kutyástól.
Talán tetesd át a kérdésed a Politika Törvények/Jog kategóriába, vagy konzultálj egy ügyvéddel!
Itt laikus kutyatartók, vagy rosszindulatú kutyafóbiások válaszolnak. Nem objektív a válasz amit kapsz.
Engem meg a 26-os kommentelő siralma nem érdekel, mégse rinyálok miatta!
Csak a te szájízed szerint lehet írni, kérdező?!
Amúgy te vagy rossz topicban, de ne törődj vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!