Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Babakocsitól eltörhet a kutya...

Babakocsitól eltörhet a kutya lába? Annyira kamunak tűnik nekem.

Figyelt kérdés

Sétáltunk babakocsival ők jöttek szembe és nem húzta arréb a kutyát véletlenül átmentem a mancsán. Ez kb 2-3napja volt. Ma lejött hozzánk a hapsi.hogy én eltörtem a kutya lábát és fizessem ki az orvost.

Ilyen van?

Kötelezhetnek erre?

2018. máj. 8. 17:14
1 2 3 4 5 6
 21/60 A kérdező kommentje:

Mi voltunk jobb oldalon. Teljesen az út szélén

Kisfiam előttem motorral mi utána babakocsival. A kutya teljesen bejött elénk. A kisfiam annyira megijedt lememt az útról be a frissen locsolt sáros fűbe. Elkezdett sírni,nem is figyeltem a kutyára kicsit előrébb toltam még a kocsit,hogy legugoljak a fiamhoz akkor kezdett el nyüszíteni.

Kb térdig érő kutya.

Papírt azt hozott de nem adta ide.

2018. máj. 8. 19:51
 22/60 anonim ***** válasza:
9%

Volt a kutyán szájkosár? Pórázon volt?

Ha nem, akkor ott a helyszínen szólni kellett volna a rendőröknek. A törvény azt mondja ki, hogy kutyát közterületen pórázzal és szájkosárral lehet kivinni.

Vagy kap egy jó kis bírságot.

2018. máj. 8. 19:55
 23/60 anonim ***** válasza:
80%
a szájkosár nem kötelező
2018. máj. 8. 20:00
 24/60 A kérdező kommentje:
Póráz volt
2018. máj. 8. 20:01
 25/60 anonim ***** válasza:
25%

Annyi biztos, hogy én leordítottam volna a fickó pofáját, hogy aztán elküldjem őt a pics@ba. Elég undorító, amit egyesek művelnek.

Minden gazdi meg nevelje meg a kutyáját, hogy ne okozzon riadalmat az emberek körében, vagy tartsa állatát a telkén belül.

2018. máj. 8. 20:04
 26/60 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem is sz**d le.

Alig 2 hete konkrétan betámadott egy házból kirohanó kutya. Ott táncoltam vele az út közepén, nehogy elérje a kislányomat a babakocsiban. Nem mondom, hogy halál nyugodt voltam. Nagy kegyesen kifáradt a gazdi, majd közölte, hogy az én hibám, mert ő hallotta a kapuból, hogy beszélek (a babához, nem a retkes kutyájához) és ezért támadott meg a kutyája. Az állat persze, amint meglátta a gazdit gyorsan eliszkolt, nehogy megfogják és haza vigyék, látszott rajta, hogy kerítésen kívül még életében nem járt. A pofám leszakad egynémelyik kutyástól.

2018. máj. 8. 20:06
 27/60 anonim ***** válasza:
89%

Talán tetesd át a kérdésed a Politika Törvények/Jog kategóriába, vagy konzultálj egy ügyvéddel!

Itt laikus kutyatartók, vagy rosszindulatú kutyafóbiások válaszolnak. Nem objektív a válasz amit kapsz.

2018. máj. 8. 20:14
 28/60 anonim ***** válasza:
59%
az én kutyámtól is rohant már el többször visítva gyerek, pedig csak nyugisan ballagott mellettem, pórázon. Most akkor én vagyok a rossz mert ott mertem sétálni? még véletlen sem a gyerek aki nincs kutyákhoz szocializálva? A babakocsisokról meg annyira hogy csesznek oda figyelni, nemrég történt velem hogy sorban álltam a boltban a kasszánál, mögém meg beállt egy babakocsis pár. Ezzel eddig semmi gond, az viszont felcseszte az agyam hogy folyton a sarkamba tolta azt a xart és még csak észre sem vette, már azon voltam hogy ha még egyszer a seggembe jön akkor oda szólok hogy figyelhetne azért. Nem értem hogy egy ilyen esetnél miért kell agresszív kirohanó kutyával jönni mikor köze nincs egy pórázon nyugisan sétáló kutyához. Azt meg én is észre vettem hogy az ilyen babatankos anyukák elvárják hogy én a kutyával lemenjek a fűre, csak hogy ők a járda kib@xott közepén tudjanak menni, persze mit tudok tenni? simán rátolja a kutyám lábára a kocsit.
2018. máj. 8. 20:19
 29/60 A kérdező kommentje:
Utolso ennek mi koze a kerdesemhez,hogy te hogy jártál?
2018. máj. 8. 20:39
 30/60 anonim ***** válasza:
63%

Engem meg a 26-os kommentelő siralma nem érdekel, mégse rinyálok miatta!

Csak a te szájízed szerint lehet írni, kérdező?!

Amúgy te vagy rossz topicban, de ne törődj vele!

2018. máj. 8. 20:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!