Most erre hogy kellett volna reagálnom? Jogos volt ez?
Egy nagyobb város egyik lakótelepe közelében lakom, kertes házban. A lakótelep utolsó háztömbjei után jön egy nagyobb füves rész, ahova ki szoktam vinni a kutyákat futni. Nem kutyafuttató de az hivatalosan nincs is. Szóval póráza nincs (illetve nem volt eddig) a kistestű keverék kutyusoknak. Egy hölgy szokott erre sétáltatni egy nagyobb testű kutyát, aki ránézésre aranyos, de a hölgy láthatóan fél az enyémtől, pedig nem akarja bántani se őt se a kutyáját. Ma megint arra jöttek és az enyém odaszaladt feléjük. Én szóltam neki, hogy jöjjön vissza, de nem indult el a kutya hozzám, gondoltam, megvárom, míg visszajön mert vissza szokott előbb utóbb. Szóltam neki megint erre látom, hogy a hölgy megfogta. Megijedtem, hogy akar vele valamit, elindultam feléjük.
Mire odaértem, a hölgy rakott egy pórázt nyakörvvel az ÉN kutyámra, és odaadta nekem a póráz végét egy ilyen kis lekezelő "Látom, nincs pénze pórázra, használja egészséggel" szöveggel, és otthagyott még mielőtt reagálhattam volna.
Most ezzel mi legyen? Ha még egyszer találkozunk (szoktunk, mert rendszeresen erre jönnek ők is) akkor szóvá tegyem? Jogos volt ez egyáltalán? Van joga pórázt rakni más kutyájára?
"Remélem idővel ellátogatsz majd egy orvoshoz aki segít leküzdeni a mentális problémáidat."
Az utolsó válaszod után méginkább egy korábbi hozzászólásom véleményén vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!