Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Utálom a kutyámat! A herélés...

Utálom a kutyámat! A herélés segítene?

Figyelt kérdés
Tudni kell, tavaly tavasszal költöztünk ide ahol most lakunk, egész idáig semmi baj nem volt a kutyánkat. Engedelmes volt, figyelt ránk a mondtunk valamit vagy ha leszidtuk, jó kutya volt. Ez megváltozott mióta bejött a Jóidő idén. Ha nem voltunk itthon mindig meg volt kötve ,mikor hazaértünk elengedtük. De az utóbbi időben valahol mindig kiszökött. Be fotóztuk a kerítésen a lyukakat, keresett másikat és ott bújt ki. Az utóbbi időben a szomszédunk kerítésén át menekült. Mi óta erre rájöttem folyamatosan láncon van ugyanis a szomszédban van egy kisbaba. Minden nap kint vagyok vele egy kicsit, játszunk hagyom szaladgálni, de utána megkötöm. Viszont mostanában ha Elengedem de megyek inni orrot fújni vécére, mire kiérek már a kutya sehol. Kezd nagyon felidegelni, elegem van hogy azért kell idegeskednem hogy hol van a kutyám. Nem bánt senkit de én is félnek az utcán ettől a nagy fekete dögtől ,Főleg ha az ablakon kinézve látnám az udvaromban. A másik: állandóan ugat vonyít, megállás nélkül éjjel-nappal. Teljesen kivagyok tőle idegileg , bele se merek gondolni mit gondolhatnak a szomszédok. Éjjelente minden órában ki kell menni rászólni de rám se hederít. Vettem már füldugót ami nekem használ is, de ez a szomszédokat nem nyugtatja meg. Nagyon rosszul érzem magam ez miatt, és rossz kimondani de utálom a kutyámat. Elegem van belole. 4 éves, azt olvastam hogy ilyenkorban is lehet herélni, csak kockázatosabb. de inkább meg adom neki az esélyt, mint hogy ne adj isten menhelyre kerüljön. Segite ez valamit?

2017. febr. 28. 13:35
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
Ja es kb 1 oraja ertunk vissza a masodik setabol ..azota is ugat, vonyit. Teljesen ki idegel. Remelem az ivartalanitas tenyleg segiteni fog:(
2017. márc. 1. 19:13
 42/46 anonim ***** válasza:
hát ha már berögzült nála az ugatás akkor az ivartalanítás nem hiszem hogy leszoktatja róla...
2017. márc. 1. 19:22
 43/46 A kérdező kommentje:
Mint irtam 4 eve, miota el a kutya,csak az utobbi nagyjabol 3 hetben viselkedik igy. Elotte SOHA nem volt ilyen. Meg csak hasonloan se viselkedett. Annyit ugatott es vinyitott mint egy atlagos kutya, es elozo tavasszal, mikor ide koltoztunk SE viselkedett igy.
2017. márc. 1. 19:57
 44/46 anonim ***** válasza:
eddig bírta
2017. márc. 1. 20:11
 45/46 anonim ***** válasza:

Nyilván lett egy új szuka a környéken. :)

Sétához pedig vegyél egy Halti-t neki, és avval sétáltasd. Abban nem tud húzni. De azt mindenképp engedd neki türelmesen, hogy végigszaglássza a dolgokat. :)

[link]

2017. márc. 1. 23:29
 46/46 anonim ***** válasza:
"Mint irtam 4 eve, miota el a kutya,csak az utobbi nagyjabol 3 hetben viselkedik igy. Elotte SOHA nem volt ilyen. Meg csak hasonloan se viselkedett. Annyit ugatott es vinyitott mint egy atlagos kutya, es elozo tavasszal, mikor ide koltoztunk SE viselkedett igy." - szinte biztos, hogy tüzelő szuka, szukák vannak a környéken. Ettől hülyült meg.
2017. márc. 2. 19:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!