Tényleg lelőtték őket a Normafánál?
Én írtam ki kb. egy hónapja a Tényleg kilövik a kutyákat? kérdést. Nem telt egy egy hónap, és tényleg kilőtték... a Normafánál. Azt sem értem, hogy egy olyan forgalmas helyen, mint a Normafa, hogy lehet egy puskát elővenni... ez nem közveszélyokozás?...
Na mindegy, ez van. Még egy hely, ahová inkább nem megyünk.
Néhányan nem fogják fel, hogy a Normafa, bár úgy tűnik, hogy a városi parkocska, nem az.
A kérdező meg egy komplett idióta felnőtt, vagy 14éves és majd kinövi. Amúgy már bocs kérdező, de épp az ilyenek miatt utálják a kutyásokat, meg az ilyenek miatt általánosítanak, mint te, aki szarik a szabályokra, meg a törvényekre, mer' a kutyumutyuka jaj.
"Igenis a vadász volt a hibás. Honnan tudták, hogy biztosan megakarják ölni azt az őzet, lehet hogy csak játéknak fogták fel. Más módon is megakadályozhatták volna, hogy ne kergesse az a két szerencsétlen állat a vadat. Az is elég lett volna, ha rájuk kiabáltak volna, ha olyan agresszívek lettek volna, akkor még sétáltatni se vinnék ki."
Te tényleg egy ipari ökör vagy öcsém! Mi az hogy nem akarták megölni az őzet??Te normális vagy? A kutya ragadozó,az őz pedig a prédaállat. Azt nem értem,hogy akkor miért sikítoznak a p!nanyalók gazdái amikor a kiskutyájuk felé rohan egy 60-70kilós kutya, biztos csak játszani akar. Vagy nem?
Marhára érthetsz ám a kutyákhoz,mert az a kutya ami a vad után iramodik csak nagyon ritkán(jó nevelés melett) hívható le a vadról. Biztos sokat használt volna ha a vadászok elkezdenek kiabálni!
Nos akkor halljuk milyen egyéb ötlettel állsz elő a vadat űző kutyák megfékezésére! Lehet hogy még hasznos is lehet későbbi életem során,hátha amikor a vadat űző kutyára emelem a fegyvert eszembe jutnak a soraid.
Üdv. A jelölt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!