Kinyomtam egy kutya szemét mert megtámadott ezért büntethető vagyok? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Pénteken mentem haza melóból és kiszaladt ez a kutya úgy megharapott hogy nem is engedte el a lábam.Én erre belenyomtam az ujjaimat a szemébe.Gazdája kint volt tászolt de hiába az eset után kiabált velem hogy állat kínzó meg hogy feljelent.Ja utána még rávertem kettőt a fejére de mit kellet volna tennem és ezért megbüntethetnek?2010. febr. 13. 11:37
31/32 anonim válasza:
Mennyi buta proli van itt. A kutya egy állat, ösztönlény, az állkapcsa viszont jó erős, kb mint a cápának, ha valakire ráharap azt nem ereszti csak ha szembe bökjük, épp úgy mint a cápákat is kell, hz megtámadnak.Nehogy már valaki szép szavakkal kérlrlgesse a kutyát, hátha az meggondolja magát, nagyon jól tetted, amit tettél kérdező.
32/32 anonim válasza:
Én meg is ölném ha megtámadna egy kutya. Én nem játszom ezt a lefekszek összekuporodok meg felteszem a kezem ha nekem esik egy kóbor eb akkor ott helyben mozgásképtelenné teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!