Kinyomtam egy kutya szemét mert megtámadott ezért büntethető vagyok? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Pénteken mentem haza melóból és kiszaladt ez a kutya úgy megharapott hogy nem is engedte el a lábam.Én erre belenyomtam az ujjaimat a szemébe.Gazdája kint volt tászolt de hiába az eset után kiabált velem hogy állat kínzó meg hogy feljelent.Ja utána még rávertem kettőt a fejére de mit kellet volna tennem és ezért megbüntethetnek?2010. febr. 13. 11:37
11/32 anonim válasza:
Sok f@szkalap ... majd megnézem mikor egy nagyobb testü kutya elkapja a lábatokat (az enyéámet már kapta el) , arra gondoltok e hogy szegény kutyuska,meg meghúzzátok magatokat amig abba nem hagyja.. Vagy ha az arcodnak esik.. Nekm nem votl annyi lélekjelnlétem hogy kinyomjam a szemét,de ütöttem ahogy tudtam. Igy is szétkapta lazán a vádlimat,kerezstülharapta kb az egész izomköteget a lábamban,szétszaggata. Nagyon jól tetted hogy kinyomtad a szemét nem a te dolgod megnevelni,nem vagy állatkinzó,és szerintem büntethető sem. Tudjátok mükődik az emberben valami,amit cska az érez aki volt már ilyen helyzetben,és ezt életösztönnek hivják.
12/32 anonim válasza:
Kedves Állatvédő! Látom téged még nem harapott meg kutya. Nem tudom a támadás erősségét, de komoly sérülés is lehetett volna belőle, ha egyátalán abba hagyta volna a marcangolást.
13/32 A kérdező kommentje:
Hát nem csak a nadrágot tépte meg egyébként nem kell kártérítés csak nehogy már még meg is büntessenek mert megvédtem magam.Bár ebben az országban.
2010. febr. 13. 11:56
14/32 anonim válasza:
Figyeld nem vitatkozok veletek!
Az egyik válaszomban nagyon sok értelmes dolgot leírtam!
Amugy engem is támadott meg kutya nem is kicsi,de nekem is volt lélekjelenlétem felkaptam a táskámat magasba emeltem utánan lefeküdtem és képzeld otthagyott!!
15/32 anonim válasza:
Én imádom a kutyákat, de azért nem annyira, hogy meghaljak vagy nyomorékon éljek miattuk. Ilyen esetben valószínűleg közvetlenül utána a gazdájának esek neki, amiért hagyta, hogy ez előforduljon, de ha egy kutya nekem jön és ezen múlik, hogy egy esetleges maradandó károsodás nélkül megússzam a dolgot, akkor én is megtenném. Fel akar jelenteni? Csak tessék! Piszkosul meg fog lepődni, mert az tuti, hogy ezért akkora büntetést kapna,hogy attól koldulna. Neki kötelessége lett volna megakadályozni, hogy a kutya ki tudjon a portáról jutni. Az oltási könyvét elkérted? Mert én azért megnézném a helyedben, hogy mikor kapott a kutya utoljára veszettség elleni oltást.
16/32 anonim válasza:
Számomra nem derült ki hogy szándékosan lett a kutya szeme kinyomva, vagy csak véletlen volt, meg az se hogy milyen kutyáról beszélünk, és ez szerintem fontos lenne ahhoz, hogy lehordjuk, vagy megvédjük. Amúgy meg nem tudom hogy ha mondjuk egy kaukázusi rámegy valakire, annak szerintem a daruskocsit is hiába emelnéd a magasba, vagy kuporodhatnál te akárhova. Az megfog az szétszed, ez az én véleményem.
17/32 A kérdező kommentje:
Nem ismerem a kutya fajtáját termetre akkora lehetett mint egy roti de nem olyan izmos.Hát nem az volt a szándékom hogy péntek délután kinyomjak egy kutyaszemet.Bicajoztam haza ez meg futott felém a gazdája már ordított a kutyának elkapott elestem és nem engedte el csak mindig fogott ujjat a lábamon hát odanyúltam csak így engedett el.
2010. febr. 13. 12:24
18/32 anonim válasza:
Véleményem szerint ha a saját egészségem és eg vadidegen kuytája között kell választani, nyilvánvalóan magamra fogok gondolni, ha az a dög nekem támad, mert a gazdája nem tudja féken tartani.
Stresszhelyzetben meg a nevem se jut eszembe hirtelen, nemhogy eszembe jusson, kutyatámadás esetén mit csináljak, inkább a saját életem mentem.
19/32 anonim válasza:
Te jó isten! én biztos nem nyomtam volna ki a szemét! nem tudom mit tettem volna. Ha a gazda helyébe lennék hát nem tudom ha hívta miért nem ment vissza hozzá biztos hogy a gazdi is hibázott. nekem még a nagy német juhász kutyám is vissza jön és ha mondom neki hogy ereszd elengedi ami épp a szájában van, legyen az egy nagy csont vagy bármi. Az hogy feljelent elképzelhető. De mondom diztos hogy a gazdi is hibázott!!
20/32 A kérdező kommentje:
Na emberek beszéltem a helyi állatorvossal volt kint a kutyánál és semmi baja a szemének.Max kamillás borogatás.A tag ellen pedig épp most folyik valami eljárás mert két hét alatt megharapott két embert a kutya(én vagyok a harmadik csak ezt eddig nemtudták) azok pedig feljelentették.Ja mondta a Doc.hogy nemvolt szép amit tettem de eredményesebb mint rugdosni mert attól csak mérgesebb lesz.Szóval köszönöm a válaszokat mindenkinek még egy aki azt írta hogy dögöljek meg neki csak annyit hogy legyél hasonló helyzetbe és valaki mentesen meg hasonló technikával mint én csináltam.Megnézném mit mondanál neki.
2010. febr. 13. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!