Ha egy kutya megharapná a karom és cibálná akkor a
másik kezemmel ha pl. kinyomnám a szemét hatásos lenne
vagy mi a leghatásosabb tett? Vagy mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
2009. nov. 14. 17:47
1/10 anonim válasza:
Ez milyen kamu sz@r kérdés már...
2009. nov. 14. 17:54
2/10 anonim válasza:
Hát, az biztos hogy neked a szemed helyett az agyadat távolították el...
2009. nov. 14. 18:01
3/10 A kérdező kommentje:
Akkor inkább te azt választanád, hogy a kutya megöljön de nem bántanád.OK.
2009. nov. 14. 18:05
4/10 anonim válasza:
Minek teszel fel ilyen idióta kérdéseket? Vigyél magaddal paprika spray-t ha ettől parázol.. meg vannak különböző kutyariasztó dolgok manapság.. nem kell egyből a szemét kinyomni :S
2009. nov. 14. 18:07
5/10 anonim válasza:
huh, nem tudom mit csinálnék ilyen helyzetben, szerintem ütném ahogy bírom, vagy elszoritanám a nyakát, alulról ahol a gégecső van!
Egyzser amikor még kicsi voltam apukámmal sétáltunk az erdőben, és 3-4 kutya elkezdet felék rohanni ugatva, a legelsőt, valami németjuhász volt, ahogy ugrott apámra bele rúgot full erőből, az a földre esett, a többi megállt, nézet, elkezdet nyüszíteni a megrúgott kutya és elment, a többi követte...
2009. nov. 14. 18:42
6/10 anonim válasza:
Előző vagyok! Ha rámtámadna egy kutya viszont nem adnék esélyt hogy elkapja a karomat, megpróbálnám elkapni a nyakát, a birkozó fogások nagyon hatékonyak lehetnek kutyák ellen ha sikerült elkerülnöd a harapást, mert neked vannak karjaid, neki nincsen, a karommal elszoritanám a nyakát addig amig meg nem döglik! Ezt úgy kivitelezném hogy a bal karomat viszonylag leljebb tartanám, de úgy az egész testemet balra dönteném, lehet a bal karomat először egy kicsit úgy tartanám mint csalétket, és ahogy odaér a bal karomat gyorsan a nyaka alá helyezném mielőtt ráharapna, ehez a jobb karomat is bevetném, nem tudom, ahogy a helyzet hozzá, valószínüleg meglökném vele a megfelelő irányban! És ahogy alulra került a bal karom a testemet már egy kicsit kellene fordítani, a tengelyem körül és akkor a hátára kerülnék, a jobb kezem meg egyből a kutya fejre szorítanám! Így alulról a bal karom, felülről a jobb kezem szorítaná és ezt hívják folytó vagy altató szorításnak! 10-15 mp.-en belül elájul, ha tovább szorítod elpusztul!
2009. nov. 14. 18:52
7/10 anonim válasza:
utolsó te barom a kutyák ösztönlények és attól még hogy vadásznak vagy beléptél a területükre nem kéne megölni őket... vagy kinyomni a szemüket..istenem de szánalmas
2011. márc. 30. 00:46
8/10 anonim válasza:
Te jó ég! Te aki írtál elöttem még is mire gondolsz? Attól hogy belépsz a területükre és ösztönlények ezért megengeded hogy cafatokra tépjenek? Vagy mégis mit gondoltál? Elfutsz? Hid el nem jutnál messzire, majdnem kétszer olyan gyorsan futnak mint egy átlag ember... És ösztönlények miiii???? Mert te nem lennél ösztönlény amikor éppen az életedért kellene harcolnod...
Nem tudom milyen fábol faragtak téged de egy vegetáriánus is attól hogy nem ölne állatot megöli ha megtudja azt amelyik éppen az életét akarja elveni! De lehet hogy te annyira felülemelkedtél mindenkin és valami szuper hidefejü gyerek vagy aki mosolyogva fogja tűrni amikor halja ahogy reccsennek az inak és az idegek miközben belemélyesztik a fogaikat a karodban...
2011. máj. 5. 20:30
9/10 anonim válasza:
Te nyomorék vagy utolsó! Más módszerekkel is el lehet ijeszteni egy kutyát mint egyből kinyomni a szemét vagy megölni b*zdmeg.
2011. máj. 6. 03:46
10/10 anonim válasza:
Nagyon bölcs lehetsz hogy elmondod hogy máshogyan is lehet meg nem kell megölni az állatot meg stb. amit egyébként én sem mondtam soha hogy meg kellene ölni, csak aztmondtam hogy egy folytószoritástól elájulna és csak ha tovább szorítod pusztulna el, de ehelyett te nem mondod meg hogy hogyan lehetne máshogyan elijeszteni ami egyébként másokat is érdekelne mert szerintem beletartozik a kérdéskörben hanem egyszerüen lehülyézel mindenkit! Az ok, de engem nem nyomorékoz le láthatatlanban, az a világ legundorítobb dolga amikor már nem csak leszólsz hanem megsértesz valakit úgy hogy tudod hogy nem kell a szemében nézni és ha te nem akarod soha a büdös életben nem fog megtalálni! Mint azok az autósok akik csak azután mernek dudálni utánad miután lekanyarodtál valahová! El nem tudod hinni hogy mennyire jól eset tegnap amikor azután hogy majdnem összementem egy másik autóval és dudáltam majd ő megállt és megkérdezte hogy mit dudálok neki amikor én majdnem neki mentem, majd félig kiabálosan megvitattuk hogy ő volt a hibás mert nem ismeri a környéket és elnézet egy útfestés majd azután kezet fogva és minden jót kivánva elbúcsuztunk! Mert ilyenek a normális emberek amikor egymás szemében mondják a másiknak hogy mi a bajuk!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!