Tényleg napi 15 szemet kell szedni a sörélesztőtablettából hogy hatásos legyen?
Figyelt kérdés
Sajna csak egy kérdés/óra van lehetőség de mivel ugyanebben a témakörben lenne még kérdésem...
Például a fenti....tényleg 3x5 db kell naponta? Egy kicsit durván hangzik...és valóban használ? Ha igen akkor kürölbelül mennyi idő múlva tapasztalható változás? Nincsenek mellékhatásai? (pl: böfögés...)
A pattanásokon is segít? Ha kevesebbet szedek mint 15/nap akkor is érzékelhető a hatás?
2009. febr. 9. 17:16
2/7 A kérdező kommentje:
Az enyémre hogy napi 3x5 szem és a hátulján is azt taglalja hogy 15 szemben mennyi ez meg az van...
2009. febr. 9. 17:50
3/7 anonim válasza:
szia.
én is szedtem, az enyémre is az volt írva, hogy 3*5 szem naponta, és én is soknak találtam. én napi 2 szemet szedtem. és már az első doboz végén volt változás. a hajam nem tört annyira, a körmöm sem, sőt..! elképesztően megerősödött :)
aztán mostmár nem szedem, mert mindig elfelejtem, és látszik is a körmeimen...
tehát nyugodtan szedj kevesebbet:)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2009. febr. 9. 17:55
5/7 anonim válasza:
Huhh, én szedtem bizony a 15öt:) És rengeteget büfögtem, pedig marha ritkán szoktam! Különösebb hatás nekem nem tűnt fel, de remélem neked bejön.
6/7 anonim válasza:
Szia az enyémre is 3*5ös van ráírva, amit sokallok,ezért csak 3*3at szedek=) változást még nem annyira vettem észre,De én még csak most kezdtem el 1 hete:D
7/7 anonim válasza:
Nekem sajnos semmilyen hatása nem volt. :( Viszont a Müller-es szépségvitaminnak igen, az nagyon bevált! Egy próbát talán az is megér, ráadásul 200 db kapszula kb. 1000 forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!