Hatásos a Bánfi-hajszesz és a Revalid sampon?
Figyelt kérdés
Ma vettem Bánfit is és Revalid sampont meg balzsamot! Aki használta annak mik a tapasztalatai, segített? nott tole a haj, és télleg megállítják a hajhullást?? :)2011. okt. 22. 21:13
1/11 anonim válasza:
A Bánfi-hajszesz nagyon rossz. Bár hajnövesztésre bevált (havi 2-3cm), de soha nem gondoltam, hogy ettől fog csomókban hullani a hajam.
2/11 A kérdező kommentje:
ezt most komolyan mondoood??? hullik? de akkor miért van az írva hogy megálítja a hajhullást?! :(
2011. okt. 22. 21:36
3/11 anonim válasza:
Sajnos igen :S És ezt nem csak én tapasztaltam. Nagyon sok lánytól hallom vissza, hogy nekik is hullott tőle a hajuk.
Szerencsére miután leálltam vele, rá 2-3 hétre már nem hullott.
4/11 A kérdező kommentje:
hát ez nem jó :( ma megmostam vele, mondjuk nekem egy csomó haj kijott és nem tudom attól e lehet :(
2011. okt. 23. 14:56
5/11 anonim válasza:
Nem tudom :/ Nekem kb a 3. hónap után kezdett el tőle hullani.
6/11 anonim válasza:
Nekem nem hullott tőle a hajam. Egy évig használtam.
7/11 anonim válasza:
nekem sem hullott a hajam és rettentő sokat nőtt. most kezdtem a 2. kúrámat és még mindig nem hullik többet a hajam, mint eddig. eddig a környezetemben sok helyen bevált úgy, hogy merem ajánlani. de ez szerintem emberfüggő.
8/11 anonim válasza:
Szia! vannak profibb cuccok is, pl a Vichy Dercos termékei. Vannak ampullái, sampon minden hajhullásra. Illetve belsőleg ajánlom a Revalid kapszulát és a Forcapil kapszulát is.
9/11 anonim válasza:
Nekem nem hullott tőle a hajam,de miért nem használtok inkább natúr kozmetikumokat?Mint ezeket a mű és sls borzalmakat?
10/11 anonim válasza:
a bánfi először hullajtja a hajat és aztán rá növeszti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!