Tükör módszer-szocializáláskor verik a kutyákat vagy sem?
Ez az egyik. A másik meg az, hogy amikor kutya-suliztam mi sohasem vertünk meg egy kutyát sem. A gazda keze a kutya irányítására és a kutya dicséret osztására van.
A büntetést másképpen oldottuk meg, ha kivételesen agresszív kutyáról volt szó.
Nem Sippara!
A Józsiéknál, Amerikai Buldogot vertek meg, ha már így kötözködni akarsz, akkor legalább a kutya fajtáját jegyezd meg, amiről akkor írtam.
Nem igazán értem minek kell belekeverni sulineveket. Ha a kérdés sem utalna sulifajtára, nekem pl ugyanaz lenne a véleményem, hogy az oktató nem igazán jár el jól. Legalábbis a leírások alapján, persze igazából látni kéne a szitut vagyis szitukat.
Az egyik korábbi válaszoló voltam...
Ha egy suli jól működik és jól tanítják a kutyákat, ugyanúgy feltüntetik a nevét is.
Hát ugyanakkor, ha nem jól képeznek és gondok vannak akkor is ki lehet írni.
Vagy csak akkor lehet kiírnia nevet, ha jó tapasztalatok vannak? Ha nem akkor meg titkolni kell? Van jó reklám és van rossz reklám.
De itt nem a suliról kérdeztek, hanem egy módszerről , egy adott kutya kezeléséről.
És nem reklámozok és védek senki, mielőtt ez a vád érne. Csak ne keverjünk már bele olyan dolgokat, amik nem is ide illenek.
Ha valaki érdeklődik egy konkrét suliról, no ott le lehet írni a saját véleményt tapasztalatot legyen az pozitív vagy negatív. De a negatív oldalnak sem szabadna támadónak lenni és szidni. Legalábbis kulturált emberek között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!