Miért kell így reagálnia a kutyámra a családomnak? Hagyjam szó nélkül?
Komolyan észnél vagytok?ha elmentek vendégségbe,akkor ott úgy is kell viselkedni.Ha a háziak nem tartanak a házban kutyát nem viszed be(gondolom az természetes,hogy nem gyújt rá senki ott ahol a háziak nem füstölnek)
Ha meg nem tudsz leszakadni a kutyádról,maradj otthon.
Kedves utolsó, a kérdező egyik kommentje:
"amúgy előre tudták, hogy viszem, még rá is kérdeztem. és azt mondták nem baj."
Továbbra is tartom, hogy ha ezt velem csinálják meg, úgy, hogy előtte még rá is kérdezek, hogy nem gond-e , ha viszem a kutyát, akkor lelépek a francba, miután elnézést kérek a nagyitól. A kedves vendéglátó rokonoknak toll a fülébe, ha nem mernek a nagypofájú, bunkó, állatgyűlölő rokonokkal szembeszállni. Ilyen köpönyegforgató alakokat, én nem hagytam volna magamat.
Elolvastam.Viszont az,hogy a nagyi nem mond nemet a majom unokájának,az nem azt jelenti,hogy akkor szabad a vásár.
Igenis egy családi ünnepségre nem vonulunk állatkerttel.Pláne ha tudta,hogy olyan lesz ott,aki még utálja is a kutyákat.
Ez azt jelenti drága,hogy mind egyfajtából vagytok:-)
De nem azt,hogy igazad van.
Mit nem lehet ezen érteni hülyegyerek??
"amúgy előre tudták, hogy viszem, még rá is kérdeztem. és azt mondták nem baj."
Betűzzem?? Nehéz felfogni?
Alapvető hogy ha valaki mond valamit akkor ahhoz tartsa magát, legyen szó kutyáról, csikelevesről, emberölésről, tökmind1.
hogy jössz ahhoz hogy valakit lemajmozz!?
itt senki nem kiváncsi erre a stílusra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!