Felvágott helyett mit adhatnék a családomnak nap mint nap?
Finom érett szalonát is tehetsz eléjük, de süthetsz le húst is, amit azután szeletelve hidegen is feltálalhatsz.
Készíthetsz fasírozottat is, ami néhny napig eláll a hűtőben. Hidegen szintén fogyasztható.
Fasírozottat le is fagyaszthatod. De lehet zsíroskenyeret is enni,főleg,ha a húst zsírban sütöd,és van pecsenyezsírod. De szalonnát is kisüthetsz,és van töpörtyűd. Vagy lekváros kenyeret is lehet enni.
Meg is piríthatod a kenyeret,teával nagyon jó.
én is éppen akartam írni a szalonnát és más finom füstölt dolgot. piacon lehet kapni termelőktől igen jó minőségű, és az áruházinál nem drágabb füstöltárut.
házi sonkából, szalonnából készült hagymás rántotta mennyei.
de egy sima sült szalonna is egészen más, mint egy szelet
felvágott.
nem kell degeszre enni magunkat, akkor ezek sem ártanak az alakunknak:)
Isteni finom volt régen az Utasellátós rántotthúsos, fasírtos zsömle.
csemege uborkaszeletekkel, majonézzel, kacsappal most is megállják a helyüket.
zöldségekből is lehet finom omlettet készíteni, amit kenyér közé lehet tenni, akár tízórainak, uzsonnának is.
pl gombás, zöldborsós, póréhagymás omlett.
a jó öreg vajasmézes, vajas lekváros kenyér.
süthetsz ( ha van időd rá ) otthon brióst, kakaóscsigát, buktát, amik tejjel, kakaóval nagyon finomak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!