Minden olyanból, amit nem ennél meg, ha látnád, hogy beleteszik.
2011. febr. 15. 20:17
Hasznos számodra ez a válasz?
3/26 anonim válasza:
Nem akarhatod tudni!!! Én tudom: Bőrke, porc, csont pépesítve összekeverve állományjavítóval, amitől egyben marad, és a boltok nagy része a reggeli nyitás előtt egy órára vízbe áztatja a rudakat, így kb egy liter vizet vesz fel egy rúd, amivel párizsi árban kapod a vizet is.Ha nem hiszed el akkor győződj meg róla! Szerinted miért iszol annyi folyadékot egy párizsis szendvics után? JÓ ÉTVÁGYAT!!!
2011. febr. 15. 20:18
Hasznos számodra ez a válasz?
4/26 anonim válasza:
A húsra gondolsz?
Feldolgozókban van egy olyan szerkezet amivel le tudják nyerni a csontokon maradt kissebb hús-és egyéb szöveti maradékokat. Gyakorlatilag ledarabolják az értékes húst, ezt külön értékesítik ill. feldolgozzák. Ami a csonton marad azt végülis lefőzik róla plusz kerülnek bele egyéb nyesedékek, bőr,vér stb... Általában szóját, szójafehérjét adnak hozzá, mert a párizsit alkotó húsfélék nem épp a legértékesebbek és fel kell javítani a fehérjét...
Meg egy csomó állományjavító, ízfokozó, aroma, stb.....
2011. febr. 15. 20:22
Hasznos számodra ez a válasz?
5/26 anonim válasza:
Húsipari hulladékból...
2011. febr. 15. 20:23
Hasznos számodra ez a válasz?
6/26 anonim válasza:
Tehát egy litert felszív egy rúd, és ezért iszol sokat? :) Ahhhhha, hát persze :D
Valóban nagy része víz, de nem azért mert beáztatják, ez butaság!!!!!!!! Már hogy is szívná fel a vizet a műanyag csomagoláson keresztül:):):)
Készítés során sok vizet adnak hozzá és zselésítik, ennyi. De ezt az állagán is láthatod, ezért olyan, amilyen.
2011. febr. 15. 20:27
Hasznos számodra ez a válasz?
9/26 anonim válasza:
20:23 Szerinted mitől tocsog a becsomagolt szeletelt párizsid, ha nem eszed meg mind és délután otthon kibontod? Lehetsz cinikus, de ettől ez még igaz.
2011. febr. 15. 20:27
Hasznos számodra ez a válasz?
10/26 anonim válasza:
Ennyi butaságot leírni! Annyit illő volna tudni hogy legalább ötvenféle parizer van aminek az ára meg a hústartalma is lényegesen eltérő!Úgy írni mintha egyfélét gyártanának több mint tájékozatlanság.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!