Mit főzhetnék 4tagú családomnak 1200ftból?
Figyelt kérdés
Sajna kicsit csóróság van, és hát nem bizti hogy holnap lesz már fizetés, tehát kéne valami ötlet.2010. márc. 8. 09:52
1/21 anonim válasza:
zacskós levest és mirelit pizzát
2/21 anonim válasza:
Krumplis tészta., káposztás tészta, paprikás krumpli párizsival, én tegnap kölesből csináltam fasírtot, rizzsel.
Ma pörkölt lesz, farhátból, beleteszek 2 csirkecombit, a férjemnek.
Esetleg csinálhatsz palacsintát, ha van tojásod, én nem tejjel csinálom, hanem sima vízzel, és hozzá csinálj májkrémből májgombóclevest.
3/21 A kérdező kommentje:
Ma is tészát csináltam, nem tudom lehet hogy palacsinta lesz meg leves...Akkor nem csak én vok ilyen helyzetben?
2010. márc. 8. 10:07
4/21 anonim válasza:
Paradicsomos káposzta,fasírttal(fél kg darált husiból elég),esetleg veszel egy kis oldalast,azt megsütöd.Hirtelen ez jutott eszembe,remélem segítettem.
5/21 A kérdező kommentje:
Húú nálunk a husi nagyon drága:(
2010. márc. 8. 10:14
6/21 anonim válasza:
Valami főzeléket bundás kenyérrel. Mélyhűtőben van valamid?
7/21 A kérdező kommentje:
nincs sajna
Budás kenyér az esélyes még,köszi:)
2010. márc. 8. 10:51
8/21 anonim válasza:
nálunk kaviár volt reggelire és tatárbipsztek és vmi vadhús lesz ebédre desszertnek meg somlói
9/21 anonim válasza:
szia! pl. lecsós virsli tarhonyával. egy ü.konzerv lecsó
4 pár virsli, fél kg. tarhonya.finom és laktató.
10/21 anonim válasza:
Tatárbibsztek?Ha már valaki humoros akar lenni,legalább tanuljon meg helyesen írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!