Milyen kistestű kölyök kutyát ajánlotok 10éves lányomnak ill. családomnak családi házba?
Mindenképp tenyésztőtől,fő az egészség!!!!Nézegettük a yorkit,bichon havaneset,bologneset,mopsz-t de mégis tanácstalan vagyok.Szóba jött a boxer is.Nagy a kertünk,de elkeritünk benne privát szférát is.Tavasszal jöhetne már az uj családtag,de a fajtát nem tudom.Szelid legyen,aki mellett kitolhatom babakocsiba a kistesót is.Nem kell izgulnom ogy csak ugy bántja e?Roti és hasonló fajták ezért kizárva.
Mit tanácsoltok?
németjuhász,abbol is a szukát ajánlom,nem domináns
vagy westie(lehet roszul irtam)
mit szolsz eme 2 fjtához?
nekem németjuhász van,és meg vagyok vele elégedve,
Szia!
Nekem shih-tzu-m van. Én ezt ajánlom neked!
Végtelenül békés, kis bohóc kutya. Kicsit önfejű is, de nagyon lehet imádni. Igazi öleb, akit aztán dajkálhatna a kislány :)
Igaz h hosszú szőrű kutyus, de manapság megnyiratják egészen rövidre. Az enyém is meg van nyiratva. Egyrészt jó nekem is h nem kell 2-3 órát fésülni, másrészt a kutyának is kényelmesebb.
Sok sikert!
14:33
lehet hogy a németjuhászt elnéztem,egy kicsit,de én rábiznám a kisgyerekemet,
de mivel nincs gyerekem,igy gondoltam megemlitem,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!