Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honnan tudhatom, hogy én...

Honnan tudhatom, hogy én vagyok a falkavezér?

Figyelt kérdés
A kutyám szeparációs stressztől szenved. Aminek ugye két lehetséges oka van. Egyik a nem megfelelő hierarchikus sorrend a másik az, hogy elkényeztettem. De szerintem viszont a mi "falkánkban" én vagyok a falkavezér. Nem találtam egy olyan pontot se ahol megbukott volna a kutyám ha a hierarchiáról van szó. Viszont ha elmegyek otthonról képes órákon keresztül "sírni" vinnyogni utánam. Ami nagyon idegesítő. Sose mentem vissza megvigasztalni, sose nyugtatták meg a háziak. Mindig meg lett érte szidva ha ezt csinálta. Apám rendszerint papucsot vágott hozzá. Ő el tudja hallgattatni valamennyire, de anyám vagy öcsém tehetetlenek. Szóval szeretném ha ti is segítenétek, hogy szerintetek ki számít teljesen értékű falkavezérnek, mert csak utána kezdhetem meg a nevelését, ha tudom mi a pontos ok.

2013. júl. 7. 12:51
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Valahogy úgy érzem, hogy még mindig nem érthetően beszélsz bocsi. Addig volt tiszta, hogy kutyát sétáltatok...de hogy jön ide egy tábla? Ha mi a kutyámmal sétálunk, a hülyének is leesik, hogy én vagyok a gazdája és a kutya teljes mértében ezt elfogadja.
2013. júl. 10. 17:31
 32/33 anonim ***** válasza:

sztem nem kéne ezért leszidni vagy megverni hanem inkább el kéne terelni a gondolatait !!!!!!!!!!!!!

pl:játék vagy amíg nem érsz haza valaki foglalkozzon vele!

2013. júl. 16. 19:47
 33/33 A kérdező kommentje:
Persze xD Meg egész nap mindenki vele foglalkozzon. Így is semmi másra nem vágyik ez a kutya mint napi 24 óra figyelemre, és ha véletlenül mással foglalkozok akkor már vinnyog, ugrál, vergődik a földön. Elviselhetetlen. Nem is tudom, talán hagyjam, hogy a lábamat harapdálja...valóban jobb ötletnek tűnik. Nem meg verem!! Egyszerűen csak visszakapja amit ő csinál. Csak egy határozott hátrafelé mozdulat a lábammal. És nicsak éppen ott volt az utamban. Legközelebb kétszer is meggondolja hogy kering e a lábam körül. Ha elterelem a figyelmét és erre a viselkedésre még játszani kezdek vele, akkor azzal csak pozitívan megerősítem, hogy helyes a viselkedése, ő pedig tudni fogja, hogy ha megharapja a lábam akkor utána játék jön. Valódi következetesség tényleg. Most lett egy cicánk. Szóval a figyelmem mostantól megoszlik. Az első hét nagyon nehéz volt neki. Egész nap vinnyogott, meg ugatott. Azóta már nem annyira ugat. Kezd beletörődni, hogy nem ő van a középpontban.
2013. júl. 16. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!