Honnan tudhatom, hogy én vagyok a falkavezér?
Szerintem attól retteg, ha te elmész akkor a családtagjaiddal kell, hogy legyen. Megfordult a fejemben, lehet, hogy őket nem bírja elviselni,valamiért. Csak akkor ha te otthon vagy és azért sír nyüszög a távollétedben.
Lehet, hogy valamelyik családtagot kéne megkérni, hogy valamilyen módon foglalkozzon vele, vagy valamilyen elfoglaltságot adni neki amíg nem vagy otthon. Például amikor anyukád vagy apukád locsol a kertben, hívja a kutyát is magával. Vagy hívják fel a teraszra maguk közé.
Vagy bármit. Ki kell tapasztalni mi az az elfoglaltság amitől a kutyád megnyugszik arra az időre míg távol vagy.
Nahát akkor ezt érzi a kutyád is.Az anyukád és az öcséd kifejezetten nem szeretik az állatokat. Az apukád nem ér rá.
Egyedül a kisöcsikéd játszik vele.Az meg a kutyádat nem elégíti ki. Valójában magányosnak érzi magát addig míg nem vagy otthon.
Biztosan nem vagy falkavezér, bár ezek szerint te nem tudod. Főként a szó jelentését.
Falka: "Egy seregbe, csoportba, csapatba gyülekezett v. terelt állatok, különösen kopóféle kutyáknak a falkavadászatra betanított 10-50 darabból álló csapata. A vadat felverő jobb kutyák indítóebek, a falkát vezető kutya vezéreb.
- Falkamester vagy Falkanagy a falkavadászatnál a falka tulajdonosa, vagy annak vezetője."
Forrás: Pallas Nagylexikon
Kérésednek eleget téve, újra elolvastam a kérdést és a kiegészítését is.
Azt írod, hogy szerinted te vagy a falkavezér.
Gondolom nem vállalod, hogy - legalább akkor, ha sétáltatod a kutyát - a nyakadba akasztva viselsz egy táblát, amin tudatod, hogy falkavezér vagy.
Ha nem teszed meg, akkor azért érzed, hogy ez abszurd dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!