Mit csináljon az olyan ember aki bérházban lakik és azért nem viszik az unokáit hozzá mert van egy kutyusa?
Te a tiétek sem...
Nincs annak a gyereknek nagyapja, meg apja? Már csak azért, hogy meggyőzze az anyját, hogy legalább úgy elvigye, ha a kutya nincs ott. Így már csak azt kell megoldani, hogy addig elhelyezni a kutyát, amíg a család ott van.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat, még a lepontozottnak is. Őszintén megmondom én is lepontoztam. Hogyan gondolhatja, hogy a kutyámat jobban szeretem az unokáimnál?
Ha az ember vállal egy kutyust vagy akármilyen állatot felelőséggel tartozik érte.
Az én unokáimnak nagyon jó anyukájuk és apukájuk van.
Egy héten egyszer kb. 2 óra hosszára jönnének fel hozzám.
Kérdezem én, megoldást nemlehetne rá találni? Dehogynem csak akarni kéne.
Kedves lepontozott , ha kertes házam lenne a francia bulldogom akkor is benn lenne a házban.
Bízom benne, hogy Önnek is van kutyusa még ha a kertben tartja is mert "Kutya nélkül lehet élni, de nem érdemes."
"a kutyának bérházban is ugyan olyan jó, mint kertben"
Hahahhaha!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!