Mit csináljon az olyan ember aki bérházban lakik és azért nem viszik az unokáit hozzá mert van egy kutyusa?
Ha csak ennyi lenne a gond, hogy bezárjam szivesen megtenném, de szerinte meg kell szabadulni a feszültségforrástól!
Tudomásul vettem, hogy nem hozza Őket, megyek én hozzájuk.
Utolsónak: 1. a kutyának bérházban is ugyan olyan jó, mint kertben (főleg egy fr. bulldog méretű kutyának) ha eleget van mozgatva.
2. Elvből nem zárom be a kutyámat ha vendégek jönnek, akinek nem tetszik, tudja merre az ajtó.
Kedves asszonyom, a menye önző, tudatlan nőszemély, ha arra nem volt képes, hogy elmenjen egy orvoshoz vagy állatorvoshoz és megérdeklődje a történet valódiságát akkor nem a kutya a vita szítója, hanem ő maga. Én az ön helyében biztosan nem változtatnék a kutya helyzetén, ellenben megsürgetném azt a beszélgetést amit említett.
Kedves Utolsó!
Örülök, hogy vannak megértő emberek. A kutyus helyzetén nem változtatok, Ő közénk tartozik.
Remélem idővel megoldódik a problémám és megoldást találunk a helyzetre.
Én vagyok a lepontozott, aki szerint a kertben a kutya helye.
Nekem ez a végkövetkeztetésem:
1. A kérdezőnek fontosabb a kutyája, mint az unokája.
2. A válaszolók többsége meg abban korlátolt, hogy nem értik meg, hogy ha a meny nem akarja, akkor nem akarja. Mindenkinek van irracionális eredetű félelme és szokása. A válaszolóknak is. A menynek meg pont ez. Ez peremfeltétel, amit ha nem sikerül megváltoztatni, akkor olyan, mint a gravitáció. Attól, hogy korlátoltnak, meg ostobának nevezzük a menyt, a probléma egy lépéssel sem kerül közelebb a megoldáshoz. Sőt.
Ennyit szerettem volna mondani.
Kedves utolsó !
Akkor mit tanácsolsz??
Talán dobja ki , vagy adja valakinek oda azt a szegény kutyust , mert a kedves menye , úgy szeretné??
Nem , nem fontosabb neki a kutya az unokáknál , de szereti őt!
És lehet hogy egyedül él a hölgy, és neki csak az a kutyusa van , de ebbe senki nem gondol bele !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!