Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak vele? Egész...

Mit csináljak vele? Egész éjjel vonyít, már teljesen kikészültem.

Figyelt kérdés
Az egyik kis kóbor kutya tüzel és a kutyám teljesen begőzölt, egész éjjel ugat és vonyít. Hiába viszem be a garázsba, ott is csinálja. Azt is próbáltam hogy lemegyek hozzá megnyugtatni, de kb öt perc múlva újrakezdte. Ez kb 2-3 napja tart, de szerencsére csak éjszakánként vonyít, de tényleg 11-reggel 6-ig megállás nélkül. Már idegileg teljesen kész vagyok tőle, két napja alig aludtam valamit. Milyen módszerek léteznek, hogy befogjam a száját? Légyszíves ivartalanítást ne írjatok, mert ez most nem lehetséges, ugatásgátló nyakörvet se, mert nekem most kell megoldani ezt a problémát nem két hét múlva mire megérkezik a nyakörv.
2009. szept. 18. 07:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
67%
Egy kan 1 nap alatt túlvan a dolgon. Csináltassátok pénteken a műtétet és akkor hétvégén otthon vagytok vele. Hétfőre semmi baja nincs.
2009. szept. 19. 07:07
 12/14 anonim ***** válasza:
51%
Így van,más is muna mellett oldja meg.
2009. szept. 19. 07:31
 13/14 anonim ***** válasza:

az szuka kutya ivartalanítása,utána egy hétig panzió,vagy felszívódó varratokkal menhelyre is mehet,ha nincs jobb megoldás..

le a kalappal,ha ivartalaníttatod a kis árvát!!!

a te kutyusodat is érdemes egyébként..

2009. szept. 19. 20:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Igy van! Ivartalanítsunk mindenkit!
2009. szept. 23. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!