Miért ienek a válaszolók néhány gazdival?
Sokan írnak kiskutyákkal kapcsolatos kérdéseket,és sokan tök lekezelik a kérdezőt,leszidják,meg bombázzák "NE SZAPORÍTS" feliratokkal.Miért,azért mert valaki szeretne egy két kiskutyát,már szaporító,gonosz ember?
Tudom hogy a lenézőkkel nem kell foglalkozni,de engem nagyon bosszant,hogy egy kérdés alapján sokszor megítélnek,és leírnak az emberek.
Tudom,hogy ez benne van a pakliban egy ilyen kérdezős oldalon,de akkor is. :S
Kedves előző.
A cigányok (tisztelet a kivételnek) lopnak. Akkor neked is szabad? Ők sokat lopnak, te csak egy kicsit, de akkor neked szabad?
Ez nem érv.
Szerintem elég sokak szerint nincs igazad, nézve a százalékodat. Na de én nem ez alapján ítélek... Csak tudod nem mindegy 100% kóborkutya vagy 47%... Ha a cigányok csinálnak egy csomó kutyát, akkor a kutyáknak mégjobban kell szenvedniük? Ez pont arról aszól, hogy minnél kevesebb okozzanak rosszat nekik! Amúgy nálank pont nem laknak cigányok, mégis vane gy csomó kóbor eb, meg mindenki ellete... Na akkor mi van?
És te is ugyanúgy rosszat csinálsz, mivel nem vagy tenylésztő, nem ivartalanítási szerződéssel adod a kölyköket, így szerintem ki tudod számolni, hogy hány kiskutyát szülnek az új gazdninál. Mert igen, ez is a te felelősséged. Nem a másik embertől kell elvárni, hogy felelős legyen ha nem vagy benne biztos, hanem neked nem kell elletni. Amelyiket meg nem elletni fogják, azt kidobják, megverik vagy akármi... Nem tudom miért halsz bele, ha nem szül a kutyád... Mert ő biztos csak örülne neki! Mivel ez nem olyan nagy móka! Menj el a menhelyre és kerress ott kiskutyát! Vagy inkább menj ki az utcára, ott is találsz párat... Csak az a probléma, hogy hiába adod oda a kiskutyákat ha ott megint rossz lesz nekik és szaporodnak.. Érted ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!