Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért ienek a válaszolók...

Miért ienek a válaszolók néhány gazdival?

Figyelt kérdés

Sokan írnak kiskutyákkal kapcsolatos kérdéseket,és sokan tök lekezelik a kérdezőt,leszidják,meg bombázzák "NE SZAPORÍTS" feliratokkal.Miért,azért mert valaki szeretne egy két kiskutyát,már szaporító,gonosz ember?

Tudom hogy a lenézőkkel nem kell foglalkozni,de engem nagyon bosszant,hogy egy kérdés alapján sokszor megítélnek,és leírnak az emberek.

Tudom,hogy ez benne van a pakliban egy ilyen kérdezős oldalon,de akkor is. :S

2009. aug. 15. 23:04
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
60%

Kedves előző.

A cigányok (tisztelet a kivételnek) lopnak. Akkor neked is szabad? Ők sokat lopnak, te csak egy kicsit, de akkor neked szabad?

Ez nem érv.

2009. aug. 18. 22:07
 62/67 anonim ***** válasza:
50%
Ezt nekem egy tenyésztö mondta:Aki nem pénzért veszi meg a kutyát az nem fogja megbecsülni.(ha tenyésztö elajándékozna egy kiskutyát azt nem bisztos hogy megbecssülnék.)......Ah majd kapok ugyis egy ujat.szöveggel(nem a menhelyekre értem.)Persze mint minden esetben itt is vannak kivételek.
2009. aug. 18. 22:15
 63/67 anonim ***** válasza:
50%
Na jo te akkor legyél normalis.És 20 év és telileszünk cigányok által kutyákkal.A kobor kutyák nem mind rendes emberektöl kerülnek kb csak 47% és a többi meg a cigiktöl meg az uccán szaporodásbol származnak.
2009. aug. 18. 22:19
 64/67 anonim ***** válasza:
0%
na most mondja valaki hogy nincs igazam.
2009. aug. 18. 22:20
 65/67 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem elég sokak szerint nincs igazad, nézve a százalékodat. Na de én nem ez alapján ítélek... Csak tudod nem mindegy 100% kóborkutya vagy 47%... Ha a cigányok csinálnak egy csomó kutyát, akkor a kutyáknak mégjobban kell szenvedniük? Ez pont arról aszól, hogy minnél kevesebb okozzanak rosszat nekik! Amúgy nálank pont nem laknak cigányok, mégis vane gy csomó kóbor eb, meg mindenki ellete... Na akkor mi van?

És te is ugyanúgy rosszat csinálsz, mivel nem vagy tenylésztő, nem ivartalanítási szerződéssel adod a kölyköket, így szerintem ki tudod számolni, hogy hány kiskutyát szülnek az új gazdninál. Mert igen, ez is a te felelősséged. Nem a másik embertől kell elvárni, hogy felelős legyen ha nem vagy benne biztos, hanem neked nem kell elletni. Amelyiket meg nem elletni fogják, azt kidobják, megverik vagy akármi... Nem tudom miért halsz bele, ha nem szül a kutyád... Mert ő biztos csak örülne neki! Mivel ez nem olyan nagy móka! Menj el a menhelyre és kerress ott kiskutyát! Vagy inkább menj ki az utcára, ott is találsz párat... Csak az a probléma, hogy hiába adod oda a kiskutyákat ha ott megint rossz lesz nekik és szaporodnak.. Érted ugye?

2009. aug. 18. 23:03
 66/67 anonim ***** válasza:
0%
OOK értem a cigányok csak EGGYES helyeken laknak aha értem.Cigiket véded vagy mi?
2009. aug. 19. 16:41
 67/67 anonim ***** válasza:
77%
Hát én nem pont arra kérdeztem hogy érted-e, szóval... Tökmindegy, hogy ki csinál kiskutyákat, mindegy egyes ember aki úgy dönt hogy nem elleti, az segít! Ha csak egy alommal kevesebb születik, az is nagyon jó!
2009. aug. 19. 16:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!