Miért ienek a válaszolók néhány gazdival?
Sokan írnak kiskutyákkal kapcsolatos kérdéseket,és sokan tök lekezelik a kérdezőt,leszidják,meg bombázzák "NE SZAPORÍTS" feliratokkal.Miért,azért mert valaki szeretne egy két kiskutyát,már szaporító,gonosz ember?
Tudom hogy a lenézőkkel nem kell foglalkozni,de engem nagyon bosszant,hogy egy kérdés alapján sokszor megítélnek,és leírnak az emberek.
Tudom,hogy ez benne van a pakliban egy ilyen kérdezős oldalon,de akkor is. :S
47: ebben teljesen igazad van,erre eddgig csak azért nem gondoltam,mert velem ien még nem fordult elő.
de most nem akarom a kutyát egy tárgyhoz hasonlítani de: akkroo ennyi erővel ne vegyél autót,mert szerelni kell,és lehet h nem lesz rá pénzed.Ne vegyél házat,mert be kell idővel festeni megint,és lehet h nem lesz rá pénzed ennyi erővel nem?
Nem vagy felelőségteljes, mert akkor ivartalanítva adnád a kutyát. különben ugyanolyan felelősséged van az utódaival szemben is.
Ez az amit a tenyésztő vállal, amikor végigkíséri a kölykei életét.
És a te szaporításodból menhelyre került kutyák többek között az én pénzemből esznek. Mert nem hagyhatom éhenhalni őket.
egyébként kezdem ugy érezni,hogy itt már a tenyésztő-szaporító vita áll fenn,és régen nem rólam vagyis a kérdésemről van szó.
ugyhogy folytassátok csak a vitát,én megyek,és az összes lekezelő emberkén jót nevetek majd.
köszi mindenkinek a segítséget,azoknak is köszi akik a válaszukal csak megnehezítették az életemet,mindenkinek köszönöm,de ne veszekedjetek,nem éri meg hidjétek el!
Hidd el a tenyésztőket csak annyiban érdekli ez a dolog, hogy sokat adakoznak a menhelyeknek.
Minden tenyésztőnek fél 1 évre előre le vannak foglalva az almai, kétszer annyi kutyát el tudnának adni, ha akarnának.
A szaporító nekik nem konkurencia. Aki eddig nem vett drága kutyát ezután se fog, aki pedig eddig megvette az ezután is megveszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!