Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért ienek a válaszolók...

Miért ienek a válaszolók néhány gazdival?

Figyelt kérdés

Sokan írnak kiskutyákkal kapcsolatos kérdéseket,és sokan tök lekezelik a kérdezőt,leszidják,meg bombázzák "NE SZAPORÍTS" feliratokkal.Miért,azért mert valaki szeretne egy két kiskutyát,már szaporító,gonosz ember?

Tudom hogy a lenézőkkel nem kell foglalkozni,de engem nagyon bosszant,hogy egy kérdés alapján sokszor megítélnek,és leírnak az emberek.

Tudom,hogy ez benne van a pakliban egy ilyen kérdezős oldalon,de akkor is. :S

2009. aug. 15. 23:04
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
81%
De igen tehetsz... Gondolom belehalnál, meg a kutyád is belehalna, ha nem szülne... Azért van képünk ilyet írni, mert hemzsegnek a kutyák kint, mert mindneki így gondolkozik: én nem tehetek róla, nekem csak egyszer voltak kiskutyáim. Ez nem vita, mert azoknak van igazuk akik a szaporítás ellen vannak. Meg kéne érteni, hogy a felelősség nem csak az elpasszolásig tart...
2009. aug. 15. 23:49
 32/67 A kérdező kommentje:

47: ebben teljesen igazad van,erre eddgig csak azért nem gondoltam,mert velem ien még nem fordult elő.

de most nem akarom a kutyát egy tárgyhoz hasonlítani de: akkroo ennyi erővel ne vegyél autót,mert szerelni kell,és lehet h nem lesz rá pénzed.Ne vegyél házat,mert be kell idővel festeni megint,és lehet h nem lesz rá pénzed ennyi erővel nem?

2009. aug. 15. 23:51
 33/67 anonim ***** válasza:
81%

Nem vagy felelőségteljes, mert akkor ivartalanítva adnád a kutyát. különben ugyanolyan felelősséged van az utódaival szemben is.

Ez az amit a tenyésztő vállal, amikor végigkíséri a kölykei életét.

És a te szaporításodból menhelyre került kutyák többek között az én pénzemből esznek. Mert nem hagyhatom éhenhalni őket.

2009. aug. 15. 23:51
 34/67 A kérdező kommentje:
49: igen,neked is igazad van,csak kár hogy nem olvasol figyelmesen:nálam a felelősséh nem az "elpasszolásig" tart.amint már mondtam.de az uj gazdin is van felelősség nem csak rajtam.
2009. aug. 15. 23:52
 35/67 anonim ***** válasza:
84%
Neked is igazad van, csakhogy a kutya éőlény... Azt autó meg nem... Az autó megvárja amíg lesz pénzed, akutya meg elpusztul.
2009. aug. 15. 23:52
 36/67 A kérdező kommentje:
igen ez így van.de azért mert be kell gipszelni a lábát nem hiszen h 60 e kéne fizetni vagy mégis?rég nem volt ilyen gondom nem tudom hogy megy a műtét.csak az oltásokat tudom
2009. aug. 15. 23:55
 37/67 anonim ***** válasza:
100%
Egy komolyabb törés simán van 60 ezer. És nem mert az orvosok drágák, hanem mert műtik 3 órát, röntgenezik, injekciózzák...stb
2009. aug. 15. 23:56
 38/67 A kérdező kommentje:

egyébként kezdem ugy érezni,hogy itt már a tenyésztő-szaporító vita áll fenn,és régen nem rólam vagyis a kérdésemről van szó.

ugyhogy folytassátok csak a vitát,én megyek,és az összes lekezelő emberkén jót nevetek majd.

köszi mindenkinek a segítséget,azoknak is köszi akik a válaszukal csak megnehezítették az életemet,mindenkinek köszönöm,de ne veszekedjetek,nem éri meg hidjétek el!

2009. aug. 15. 23:58
 39/67 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el a tenyésztőket csak annyiban érdekli ez a dolog, hogy sokat adakoznak a menhelyeknek.

Minden tenyésztőnek fél 1 évre előre le vannak foglalva az almai, kétszer annyi kutyát el tudnának adni, ha akarnának.

A szaporító nekik nem konkurencia. Aki eddig nem vett drága kutyát ezután se fog, aki pedig eddig megvette az ezután is megveszi.

2009. aug. 16. 00:01
 40/67 anonim ***** válasza:
100%
De miért kell neked kiskutya? Ha van nagy kutyád, az elél pár évig. Mire meghal, arra lesz újabb kutyád. Egy családnak, ha csak nem nagyon tehetős, akkor bőven elég egy kutyát TISZTESSÉGESEN eltartani. És itt arra gondolok, hogy nem láncon tartják, sétáltatják, etetik (rendes étellel, nem maradékkal), elhordják állatorvoshoz, játszanak vele. 3-4 kutyánál azért ez már tetemes összeget felemészt. És miért jobb egy kiskutya, mint egy nagyobb? Elég hamar megnő a kicsi is.
2009. aug. 16. 00:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!