EZT NÉZD MEG melyik kutyát ajánljátok? Nem tok dönteni a három kutya között és kérem a válaszolok írják meg mér azt a kutyát válasszam Basset hound Francia bulldog Mopsz
Én a 3 közül a Francia bulldogot v a Mopszot venném.
Imádom a turcsi kutyákat.
(1,5 éves Mopszi gazdija)
CSak ha más fajta nem létezne, akkor... asszem keveréket.
Nagyon nem tetszik egyik sem. De ha mindenképpen választanom kéne akkor a basset.
Jelzem, hogy a francia bulldogot és a mopszot is csak lakásban lehet tartani, nem bírja a ridegen tartást. A basset houndot még azért nem ajánlanám, mert vadászeb, tehát más háziállatot nem tűr meg maga mellett, macska és egyéb kisállat nincs biztonságban mellette.
Utánaolvastam és a francia bulldog, valamint a mopsz is kijön a gyerekekkel és könyen taníthatók. Kevés mozgást is igényelnek, ami jó, ha valóban lakásba akarod.
A francia bulldog egy kicsit dominánsabb lehet más kutyákkal, ami a séták idején nem biztos, hogy jó dolog.
Szóval én a mopszot javasolnám, annak ellenére, hogy szerintem ritka ronda kutya. :D De a három közül neki van a legjobb természete.
az előzző válaszolónak igaza van a jellemmel kapcs.
amúgy a 3 közül én a francia bulldogra szavazok
Ennyi információból nehéz érveket felhozni, az előttem lévők mind csak a magukét mondták. Miért nem tudsz dönteni ?
Milyen körülmények közé viszed? A család többi tagja mit mondd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!