Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen súlyos kutya betegségek...

Milyen súlyos kutya betegségek vannak, és milyen büntetést kaphatunk ezért?

Figyelt kérdés
Ma reggel a kutyám (németjuhász és kaukázusi keverék ) megharapta a kislányomat, bevittük ügyeletre ellátták nincs komolyabb baja, viszont a kutya nem volt beoltva már 2 éve, és az orvosok azt mondták vigyük el állatorvoshoz nézessük meg , arra vagyok kiváncsi milyen sulyos betegséget kaphat el a kislányom ? és hogy ha a kutyának van valami baja tényleg mennyivel büntetnek minket? sajnos nincs pénzünk beoltatni a kutyát és el is szeretnénk altatni! előre is köszönöm a válaszokat!
2009. aug. 3. 12:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/87 anonim ***** válasza:
54%
Remélem rendbe jön a kislány. Ne sértődj meg csak egy kérdés, ha ennyire rosszul álltok anyagilag, hogy oltásra nem telik, akkor az olyan "luxust", hogy internet miből fizetitek?
2009. aug. 3. 19:17
 82/87 A kérdező kommentje:
az internet egybe van a kábel tévével és a vezetékes telefonnal havonta 4 ezer forint.
2009. aug. 3. 19:37
 83/87 anonim ***** válasza:
48%
nem védeni akarom,de hagyjátok már békén a nettel!netet már kapni lehet nagyon olcsóért is vagy akárkitől netezhet.hozzám is jár egy-két ismerős netezni.átjön fél napot chetel és 1-2hét mulva jön ujra.szerintem természetes dolog,hogy netezni bárhonnét,bárkitől lehet.kapja az ivet rendesen szegény.belátta hibázott akutyát illetően,szégyeli is magát,meg is fizeti most az árát elég rendesen!majdnem oda a kislánya!remélem nem lesz maradandó.teljesen kiborulhatott lelkileg és pénze sincs,hogy befizesse a büntetést.hibázott,rába..sz..tt.oké,hogy felelőtlen volt,de akkor is a gyerekei a legfontosabbak.
2009. aug. 3. 20:01
 84/87 anonim ***** válasza:
31%
Jajj szegény, mindjárt elkezdem sajnálni...
2009. aug. 3. 22:28
 85/87 anonim ***** válasza:
84%

De azért az durva, hogy nem is sajnálja a kutyát.

Ez nem a kutya hibája. Legalább bocsánatot kérne tőle, hogy miatta meg fog halni.

2009. aug. 4. 18:08
 86/87 anonim ***** válasza:
77%

utolsó, én végigkövettem a kommentjeit és először nagyon meg akarta tartani a kutyáját, másodszor meg már nem is érdekelte.

erről ennyit.

2009. aug. 4. 19:02
 87/87 anonim ***** válasza:
Szerintem igazából az volt a baj, h talán egyedül maradt a gyerek a kutyával. Nem kellett volna magára hagyni őket, néha kiszámíthatatlanok lehetnek az állatok...épp úgy mint az emberek......
2010. máj. 25. 23:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!