Milyen súlyos kutya betegségek vannak, és milyen büntetést kaphatunk ezért?
Dehát ha 2 éve nem volt beoltva,akkor 2 éve nincs 3000Ft?
Jó mi se állunk fényesen anyagilag,de azért ezt ki tudjuk spórolni 4 kutyára!!!!!
Ez kötelező dolog...csak az a baj,hogy rohadtul senki nem ellenörzi.
én 12.33
Tehát, ha nem veszett a kutya, akkor a lányod csak sebfertőzést kaphat tőle.
De tényleg készüljetek fel a tisztiállatorvos jelentkezésére, a karanténra. Előfordulhat, hogy gyanúsnak itélik a kutyát (veszettség ellen oltatlan kutyánál inkább biztosra mennek), akkor a lányodnak is beadják a veszettség elleni oltást ami nem egy leányálom, 5 oltásból áll, hasfalba adják és fáj.
És próbáld kitalálni, hogy mivel lágyítod meg a szivét, hogy ne verjen rátok olyan bírságot, amiből szát kutyát tudnátok oltatni.
Gyáááá!!!!
HÜLYE VAGY???
"Egyszer s mindenkorra felelősek vagyunk azért,amit megszelíditettünk"
Kisherceg...Kápís? (asszem így van valahogy az idézet)
Te vagy a férjed vette,lényegtelen. Innentől a ti felellőségetek,az hogy a kutya jól viselkedjen és ne dje meg a kisgyereket.
Ez a TI HIBÁTOK!!!
SOSE A KUTYÁÉ!
*száz kutyát
(Nálunk, Budapest környéke most büntettek egy szomszédot 180 ezer forintra, pedig nem is harapott meg a kutya senkit, csak a felszólításra sem vitték el oltani. Kijött az állatorvos, a kutyát elkobozták és fizethettek)
"nincs időm a kutyámmal szórakozni"-de eddig sem volt, hogy megneveld.
Ha valaki kutyát akar, számoljon vele.
De ilyet, h 2éve nincs oltva... már bocsánat, de így járjon is a büntetés.
Rossz a kutyának is, és annak, akinek vmi bajt okoz.
Már azthiszem eleget írták, hogy felelőtlenek vagytok meg ilyesmik...
A lényeg: ha nem veszett a kutya, akkor sebet fertőtleníteni és nem lesz semmi baja a lányodnak.
Viszont, ha veszett a kutyátok, akkor nagy baj is lehet, mert a veszettség elleni oltás is(embernél, a hasbaadós injekciókra gondolok) csak addig hatásos, amíg nem jöttek elő a tünetek, lappangási idő lehet 8 naptól kb 2 hónap is. Ha megjelentek az első tünetek, az ember és a kutya is menthetetlen :( Ez a kemény igazság, a veszettség egy halálos, idegrendszert támadó vírus...
A kutyát pedig nem csak ti tudtátok volna nevelni, hanem ahogy értelmeztem van egy nagobb lányotok is. Ő szerintem simán tudott volna napi 1 órát foglalkozni a kutyával, nem feltétlenül kell az agyonhajszolt szülőknek, a lényeg, hogy kölyökkortól kell kezdeni a nevelését...
Egyébként a németjuhász és a kaukázusi is őrző-védő kutya, a kau ráadásul nagyon agresszív tud lenni és ha jól tudom még egygazdás is, vagyis nagyon nem családi kutya.
És mivel munkakutyák, KELL velük foglalkozni.
Felelősségteljes ember utánaolvas a fajtának, amit választ (vagy keverék esetén a mindegyik fajtának, ami van a kutyában)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!