Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen súlyos kutya betegségek...

Milyen súlyos kutya betegségek vannak, és milyen büntetést kaphatunk ezért?

Figyelt kérdés
Ma reggel a kutyám (németjuhász és kaukázusi keverék ) megharapta a kislányomat, bevittük ügyeletre ellátták nincs komolyabb baja, viszont a kutya nem volt beoltva már 2 éve, és az orvosok azt mondták vigyük el állatorvoshoz nézessük meg , arra vagyok kiváncsi milyen sulyos betegséget kaphat el a kislányom ? és hogy ha a kutyának van valami baja tényleg mennyivel büntetnek minket? sajnos nincs pénzünk beoltatni a kutyát és el is szeretnénk altatni! előre is köszönöm a válaszokat!
2009. aug. 3. 12:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 anonim ***** válasza:
74%

hát képzeld el, hogy a 4 hónapos kutyámmal ha sétálunk és egy idióta odahívja magához (hiába mondom, hogy harap, mert még kölyök és játszik), elkezdi hergelni, aztán ha megharapja, arrébb rugdossa. A szemem előtt az én kutyámat!

Csak ezért írtam azt, amit írtam.

2009. aug. 3. 14:50
 72/87 anonim ***** válasza:
68%
ja az mondjuk tök érdekes hogy "egész nap dolgozol" de folyamatosan kommentálod a válaszokat. A egyik hozzászólásodban írtad hogy még ma beoltatod a kislányodat. Nálatok ingyenes a védőoltás? Nálunk nem, csak az iskolában... Érdekes dolgok vannak, tök ellentmondásos az egész, elég kamu szaga van.
2009. aug. 3. 14:57
 73/87 anonim ***** válasza:
80%

14:50

az ilyen emberekkel szívesen találkoznék.

( egy erdős részen,ahol nem nagyon járnak :)

de, sajnos én nagy vagyok , meg erős is , meg a kutyám is nagy ,így ,mindíg csak akkor jönnek az álltalad is leírt barmok, amikor a kislányom ,vagy a párom sétáltatja az ebet.

mikor bezzeg a fiaimmal megyünk ,akkor erősen kerülnek,mert már ők is nagyobbak mint egy busz :)

szerencsére ,egyre többen látják,hogy akinek kutyája van, az nem csak a másikat akarja dühíteni vele .

a jó példával és magaviselettel,nekünk kell elöl járnunk .

2009. aug. 3. 15:11
 74/87 A kérdező kommentje:
gondolom ha valamelyikötök kislányát megharapná egy kutya nem menne be dolgozni, szerencsére velem toleránsak ilyen téren a munkahelyemen, erröl ennyit :D de látom megint csak okosak irnak ide :D:D:D
2009. aug. 3. 15:59
 75/87 A kérdező kommentje:
ja és nem érdekel a kutya, igy is ugy is elaltatják, nem tudom sajnálni, mert ha ránézek a lányomra elkap a sírás erről ennyit, de ha nincs gyereked ezt te ugysem érted, és igen internetre van pénz mert nekem is és a gyerekeimnek is szükségünk van rá..inkább a gyerekekre költöm mint kutyákra..tényleg nem volt jo ötlet a kutya, tanultam belőle, és ellessz vitetve :)
2009. aug. 3. 16:01
 76/87 anonim ***** válasza:
31%
Kedves kérdező! Remélem nem lesz komoly baja a kislányodnak!Nem akarlak bántani(bár tény,hogy be kellet volna oltatni a kutyát)Sajnos, igen nagy árat fizettél azért,hogy megtanuld,mennyi felelősséggel jár egy kutya tartása.Sztem is az a legjobb megoldás,ha a kutya elkerül a háztól(nyugodtan le lehet pontozni,sok majom,tuti nincs gyereketek,vagy otthon laktok anyuvival...)Remélem,legközelebb csak akkor vállaltok kutyát,ha oda tudtok rá figyelni!!!!Jobbulást a kislányodnak!
2009. aug. 3. 16:12
 77/87 anonim ***** válasza:
58%
mi baja lett a kislánynak?nagyon fáj neki?Hol harapta meg?sajnállak,hogy egész nap nem vagy a pároddal és a gyerekeiddel.persze,hogy a gyerek fontosabb mint a kutya.nagyon vérzett a kislánynak?
2009. aug. 3. 16:14
 78/87 A kérdező kommentje:
A fejénél harapta meg ,és a szemébe karmolt, ömlöt a vér a fejéből, de mikor bevittük őt ellátták 10 perc alatt, most már jól van és mosolyog ,de alig bírja kinyitni az egyik szemét mert be van neki dagadva ..
2009. aug. 3. 16:43
 79/87 anonim ***** válasza:
35%
Gondoltam,hogy lepontoztok!4Elég sok mindent elárul,hogy jobban sajnáltok egy kutyát,mint egy kisgyereket!!Mielőtt tovább fikázódnátok,nekem is van kutyám (nem is akármilyen fajkutya..)és kutyaiskolába járok vele, úgyhogy erről a témáról ennyit!
2009. aug. 3. 16:55
 80/87 anonim ***** válasza:
58%
te jó ég!még szerencse,ha nem vakul meg szegénykém.....sajnálom azt a csöpp kislányt.remélem nem lesz maradandó
2009. aug. 3. 16:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!