Milyen súlyos kutya betegségek vannak, és milyen büntetést kaphatunk ezért?
a kutyát megfigyelés alatt szokták tartani, ha ilyen eset történik, hogy feleslegesen ne oltsák a gyereket.
ORVOS MIT MONDOTT?? Azt nem írnád le? Lehet könnyebb akkor válaszolni....
Már megint jönnek vele, hogy ne altassátok el... Ha egy kutya többször emberre támad, el kell altatni. Majd ha téged, vagy a te gyerekedet marcangolná össze ok nélkül, akkor is ennyire védenéd? Én is szeretem az állatokat, de egy ilyen kutyát felelőtlenség elajándékozni, pláne úgy, ha nem mondod el, hogy már többször is támadott emberre. Ha meg elmondod, akkor nem kell senkinek. Szoktam kutyaidomítós műsorokat nézni, és ott volt olyan, hogy a kutya nevelője mondta, hogy el kell altatni a kutyát, nem lehet vele mit csinálni, mert 3x harapta meg a 6 éves kislányt. Utolsó alkalommal nem sokon múlott, hogy nem a torkát harapta át. Előző alkalmakkor kajáért harapott, utoljára már csak úgy.
Abban viszont igaza van a többieknek, hogy ha nem tudod beoltatni, akkor minek kell a kutya? Ha etetni tudod, akkor oltásra miért nincs? Mi is nehéz körülmények között élünk, de arra mindig összespóroljuk, hogy a kutya be legyen oltva. Így felelőtlenség állatot tartani.
mivel már látta orvos a kislányt, sínen van a dolog, és ha beteg a kutyus, akkor sem lesz baj, mert időben vagytok.
a kutyust ne altasd el, kérlek, keressetek neki gazdát vagy adjátok menhelyre. merre laksz? én borsodban. hátha tudok segíteni. meg van egy pár ingyenes oldal is, ahova felteszed a hirdetést és 3 héten belüól lesz új gazdája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!